MP Marge To je výborná zpráva.![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
MP Marge tak to je super ![]()
MP Marge to je skvělá zpráva, to jsem ráda často jsem si na tvého tatínka vzpomněla, jak se mu daří.

Krásná Kutná Hora a okolí, ty třídenní víkendy jsou ideální :) a ten déšť teď!! 
Tulipe
a ďalšie
za ten dážď.
Tulipejoo, to je krasa! Ctyri roky jsem kolem chodila kolem a za celou dobu jsem Barboru nezazila bez leseni...o to vic si to tam ted uzivam. Aaachjo. ![]()
Tulipe pekny fotky.:-)
Che che. Ted mi prisel novy email od tatinka, a pry se citi "jako cerstve vylihle kure" a fyzicku ma pry zhruba taky takovou ![]()
MP Marge hlavne at se to nesnazi premahat, musi pomalu a po kouskach. Muze to trvat, ale chce to trpelivost. Coz "starici" obcas nechapou.
Tulipe Tvoje fotky z KH mě fakt potěšily, díky...![]()
MP Marge Tatínek je frajer, jak to dává :-).
Lama_z_Lana tak ať se tam brzy podíváš ![]()
euridike to jsem ráda :) bylo fajn to tam zažít bez davů.. i když je jasné, že tamní podnikatelé se na turisty těší. Naše oblíbená Kavárna na Kozím plácku třeba
MP Marge hlavne at se to nesnazi premahat, musi pomalu a po kouskach. Muze to trvat, ale chce to trpelivost. Coz "starici" obcas nechapou.
Svata pravda. A on s tim mival taky problem, ale za ta leta, co se leci s karcinomem prostaty, se naucil zpomalit, nic jineho mu nezbyvalo.
Ja se spis bojim, aby to nechytil znovu.
MP Marge tak snad ne, to by byla blba nahoda.
Tulipe Joo, tam je to skvělý. Nebydlet v HK, chci bydlet v KH ![]()
MP Marge Určitě vyřiď :-).
Mně udělal radost odpolední déšť. Chystali jsme se ven, viděli, jak se zvedá vítr a zatahuje se, ale shodli jsme se, že půjdem i tak. No, byla to spíš průtrž mračen, softshellky to nedaly, byli jsme durch. Ale aj tak, nebo právě proto, jsem si ten déšť báječně užila. A možná o to víc, že jsem si přišla "správně praštěně" - jít ven zmoknout se mi už hodně dlouho nestalo. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.