crazydaisy Souhlasím.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
crazydaisy Sweet Potato jo, zrovna o ptácích to, že jsou chytřejší, než si myslíme, platí na 1000 % (viz tenhle výzkum)
Anema no vida
.
crazydaisy My máme své kosy a své rehky, momentálně taky svůj párek hrdliček (z těch takovou radost nemám). Od loňska taky máme své dvě kočky, takže třeba pítko jim radši letos neplním, aby z toho nebylo krmítko pro čičiny. Vždycky se moc těším na vlaštovky a je mi smutno, když odletí. Jo - a se skřivánky si povídám každé ráno
.
Konec série on-line školení, po třech týdnech se konečně dostanu ke svý práci zase. Mám uši otlačený od sluchátek a v hlavě technickej galimatyáš. Trochu mě mrzí, že tohle všechno mělo proběhnout v Anglii, ale C-19, no.
Jo a v pondělí konečně ostříhání, půjdu na to zgruntu ![]()
dneska ráno jsem u nás na zahradě pozorovala leteckej výcvik mladejch ptáčků...
bylo to srandovní, jak vrtulník před startem: usilovně točili křídlama a občas se jim povedlo vzlétnout pár centimetrů nad trávu
crazydaisy Taky jsem bydlela kousek od Šelepky, 25 let v tom bytě. Napřed s našima a potom sama s bráchou. Bylo tam fajn.
Jinak jsi mi připomněla, jak teď máme hned u balkónu smrky a větve skoro na balkón. Jeden rok tam měla veverka mladé. Pozorovali jsme je každý den přímo na balkóně. Vůbec se nebali a bylo to kino na každý den, jak se motali po větvích, padali a chodili skoro až k nám.
crazydaisy Když jsem bydlela v podkroví ve svahu, v korunách stromů, kousek od okna vyvedli mladé straky. Vidět nebyli, ale slyšet ano. Broukali si, povídali a pak se naučili jiné zvuky, třeba zvuky z nádraží. A o inteligenci vůbec nepochybuju. Jednou šel dole pán, stráčata napodobila štěkot psa a pán se normálně leknul. A nekecám, z hnízda se pak ozval spokojený chichot ![]()
andulka01
tak to muselo být super.
Renusatko Já tam bydlela od narození taky 25 let a vůbec se mi do té Prahy nechtělo.
Renovace Slovenské strely zdárně pokračuje
moc se těším až bude hotovo, zajedu se podívat zcela určitě.
Zbavila jsem se hnusnýho bolestivýho pupínku na čele! ![]()
A mám dost pěknou pedikúru.
andulka01 Měla být hotová do letosního Raildays, ale ta letos nebude, takže na to mají víc času. Vyrábí se i model 1:20.
Kytičky od dětí k svátku ![]()

JankaM To poteší a pripájam sa ku gratulantom![]()
JankaM Všechno nejlepší!

JankaM to je krásne. A všetko naj!!!
JankaM super kytky ![]()
Sweet Potato no ale to je nádhera! To máš takovou dřevitou pivoňku nebo co to je?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.