Malenge Už jsem se na to dívala. Moc jim to přeju, že to vyšlo v téhle době je to určitě ještě důležitější. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Udelalo mi radost, ze po dvou mesicich rizeni zvladam bez vetsiho stresu operovat v berlinskych ulicich.
A ze ty zacatky byly fakt hodne krusny ![]()
Lilly_Ku gratuluju
Lilly_Ku Těžko na cvičišti, lehko na bojišti :-) Gratuluju .-)
Natřela jsem dělící zástěnu na balkóně na bílo. Až na Zličíně potkáte balkón s kocourama, je to ten můj. S kocourama, ale můj.
Dostali jsme zpet penize za neuskutecnenej pobyt o velikonocich v mariankach.
Sice mam strach,jestli se tam nekdy jeste podivame,ale voucher by me dost omezoval.
Lilly_Ku Wow ![]()
Ja neviem, či to nepatrí skôr do priznaní, lebo sa týmto ukazujem ako pekne neznesiteľná osoba, ale....
....bola som včera v meste a omladla som o 20 rokov. Už to nie je pusté, ľudia sú v uliciach (dokonca by som povedla, že viac, ako by bolo za momentálnej situácie zdravé), sedia na terasách, no a je to presne ako za mojej mladosti. Mesto žije, ale normálne, obyvateľmi, nie sú vytlačení turistami.
Myslím, že v najbližších dňoch zase zbehnem
...
https://twitter.com/robertoglezcano/status/1261996945947713537?s=21
Óda. Ohraná. Profláknutá. Ale zase mne dostala.
Sweet Potato ![]()
Ty velký šmytce a hoboj ![]()
Sweet Potato Jo! paráda!
Potrefenáhusa že jo? Když nasadila ta viola, úplně mi přeběhl mráz po zádech.
A ty reakce lidí, má to sílu.
Kokoska Ty detaily lidí, jak si notují, dirigují, ťukají do rytmu tomu přidaly dalších 1000%.
Sweet Potato vůbec celý ten nápad, kdy to začíná jako nenápadné pouliční vystoupení a pak to graduje :) Skvělý, dík!

Zu tyjo, ani jsem nevěděla, že tchoř je takové pěkné zviřátko :)
Sweet Potato je to krásné, slzím v práci u monitoru ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.