Sweet Potato Kunigundu jsem potkala v knize, když jsme v prvním těhotenství vybírali jméno pro prcka. Dostala jsem takový záchvat smíchu, že to bylo pomalu na předčasný porod
(nositelky tohoto líbezného jména prominou).
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Malenge mě stačil i kalendář. V tom mém byl například Krasoň, ideální jméno pro kluka.
TTak česky je to Kunhuta. Ne že by to bylo nějak lepší.
dzizisketa vo píďu:-)
Ja vim, ze resite zenska jmena, ale Krunoslav uz tu byl? Na Krunu jsem ted narazila pri cteni a teda dite ma kliku, ze se narodilo driv![]()
Malenge Kunigunda je boží ![]()
Znám paní, o které jsem půl života myslela, že se jmenuje Linda, ale pak jsem zjistila, že má jméno Dietlinde.
Malenge v České republice žijou dvě ![]()
Tulipe Dívala jsem se na to tenkrát, když jsem se dostatečně zasmála
u chlapců mě rozsekalo písmeno P, když hned u sebe byli Polykarp a Pomněn. Ta kniha Jak se bude vaše dítě jmenovat je prostě studnice zábavy!
Pinot Noir Tak Dietlinde mi připadá nečekaně hezký. A přiznám, že mám slabost pro domácké zkráceniny ze starých evropských/německých ženských jmen- takové ty Týny, Fíny a Míny.
Isca jo, mně se to taky docela líbí, jen jsem to nikde jinde neslyšela.
Dnes mi přišel úřední dopis s oslovením Vážená slečno:) Čeho se člověk po čtyřicítce nedočká...
moonlight to je mimo mísu i ve dvacetipeti.
continuity Je to hrozně divný oslovení, nechápu, co je to napadlo...
Já mám pořád nějak zažito, že paní = vdaná, slečna =svobodná a skoro bych lidi opravila, že jsem slečna (ehm. 37, dvě děti)
Pamatuju si že jsem pravidelně z táborů psala neprovdané tetě na pohledy slečna ![]()
JankaM chudak teta
jeste jakmile ma zena titul, je pani, byt by byla svobodna.
Dojala mě tahle fotka, doufam, ze to tomu chlapečkovi pomůže a co jsem četla o tom léku, jak působí, tak to je neuvěřitelné, co věda dokáže. 
JankaM pokud máš děti tak určitě nejsi slečna:-)) byla loni nějaká akce v rádiu ohledně těhotných a ten moderátor furt vykládal hlody typu "měli byste těhotnou slečnu pustit sednou v šalině" to jsem byla teda už hodně blízko tomu zavolat do rádia![]()
Tulipe já doufám, že zavedou novorozenecký screening na zachycení SMA, aby se mohlo začít s léčbou co nejdřív. Ta cena je teda šílená.
Tulipe To je ten chlapeček na kterého rodiče vybrali 52 milionů od dárců na léčbu v Americe? Neuvědomu si jméno, jen to, že to vybrali a měli strašně málo času a do toho přišel koronavirus a nemohli vycestovat na tu léčbu. Mám pocit, že jsem potom četla, že se pojišťovna nějak uvolila to hradit u nás. Musím na to kouknout, protože jsme přispěli a už jsem to potom neměla moc čas sledovat.
Renusatko To je on, jmenuje se Max. Pojišťovna to měla nakonec proplatit a snad ostatní pojišťovny proplatí léčbu i těm dvěma dalším chlapečkům, kteří mají sbírky. Moc doufám, že jim to zabere! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.