Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 27. května 2020 23:00

Ignis my jsme ve stresu!

Offline JankaM
3105 příspěvků moje polička 29. května 2020 14:29

Večer si děda odveze obě děti na víkend

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 29. května 2020 18:09
Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 29. května 2020 18:35

JankaM Tak to fakt závidím! 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. května 2020 19:25

JankaM já jsem taky bez děti, i bez muze.

Už jsem poklidila, ať mě tady neotravuji všudepřítomné krámy a můžu vikendovat

Online Gatita
8631 příspěvků moje polička 29. května 2020 20:09

continuity ja taky! Jedno dite je u prarodicu, druhe spi. Odklidila jsem metraky hracek a obyvak je najednou takovy pekny, velky! A je videt podlaha a hlavne si mam kam sednout

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 29. května 2020 20:12

Prisiel malyna vikend a zajtra k nemu pribudne aj mala. Dufam ze bude v noci spat inak su zlati obaja. A maly navyse este so mnou rad pozera vecer filmy

rodiciasi chcu oddychnut od deti, od pondelka malemu zacina skola

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. května 2020 09:56

Jej ja som vikend tiez bez deti a samba na nasej kazdorocnej babskej chate. Ale asi som chora, lebo trosku smutno mi je za tymi zbojnikmi (ale to ticho si uzivam a pisem este z postele )

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 30. května 2020 12:26

Mrakoplas Jee vikend bez deti je muj sen. To se babicky prekonaly jen kdyz jsem sla na chemo. Ale ja bych teda rada sve "volno" i jako zdrava, ze bych jako delala neco jinyho nez zvracela.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. května 2020 13:04

Luna a muz by to nedal? Nam sice jedna babicka pomaha (druhu uz bohuzial nemame) ale ten vikend je aj tak na sambovi. Teda jedlo som zabezpecila, instrukcie dala a viem, ze sambo to zvladne (ale on bol ochotný to dat, to je asi ten dolezity bod). Aspon na jeden den by si sa neutrhla? 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. května 2020 13:08

Luna děti si na celý víkend bere většinou tatínek

Babicka taky, ale už má svůj věk a vic než na jednu noc to sice zvládne, ale já vím, že má toho dost.

K našim je můžu poslat na dva týdny, ale to teď nejde vůbec a jsou na víkendové hlidani daleko. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 30. května 2020 15:20

Mrakoplas continuity Tak ono to tak zly neni, obcas je vezme, ale ne na vikend, spis par hodin, ale i tak dobry. Svoji mame uz nerikam, neni nejmladsi a hlavne ma ted dost problemy a sotva chodi. Spis mam takovej blbej pocit krivdy, ze jsem prisla o ty 3 mesice rekonvalescence, na ktery jsem se strasne tesila. Misto toho domaci skola a zahul...Blba smula, no...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. května 2020 17:12

Luna to chapem, tiez by ma to stvalo, ze sa to akurát takto stretlo. A deti uz nechodia zase do skoly/skolky? U nas sa teraz od juna otvaraju. Ci bolo by to vysoke riziko u teba po chorobe?

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 30. května 2020 17:36

Mrakoplas Skola je otevrena, skolka od cervna. Ale je to jedno, uz jsem sla do prace.

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 30. května 2020 19:50

Asi jako poslední ze všech jsem objevila kouzlo podcastů. A začala jsem rovnou Pohřešovanou, jak je skvělá, tak mě naprosto rozstřelila. 

Offline bosibori
příspěvků moje polička 31. května 2020 11:49

Jedu cvičit. Spěchám. Nemám klíč od zámku na kolo. Říkám si, že si sundám přední kolo, aby mi s tím zatím nikdo neodjel.
Přijíždím, parkuju na dvoře činžáku, kam chodím cvičit. Sundávám přední kolo, zbytek nechávám stát u popelnic (ano, při parkování mi to nedošlo). Přední kolo si odnáším. 
Odcvičím, vracím se k popelnicím pro kolo, tam nic. Prohledám dvůr, nic. 
Kolem jde týpek, co vypadá jako George Clooney. Ptám se ho, jestli tu náhodou někde neviděl kolo. Říká, že vlastně jo. Že tady v sousedství dělníci opravují obchod a jeden z nich si to kolo bral dovnitř. 
Jdeme tam spolu, bouchá, aby někdo otevřel, jdu za roh, taky bouchám, on zatím nachází ještě nějaký vchod... výsledek je ten, že našel toho dělníka a trochu zhurta na něj, ať vrátí to kolo.
Dělník - ruský přízvuk - se hrozně omlouval, že když to bylo u popelnic, nezamčené, nekompletní... Že prostě myslel, že je to na vyhození (i se nějaké kolemjdoucí slečny ptal, jestli si myslí, že je to na vyhození). 
Kolo mi vydal, ještě se znovu omlouval, pak to šel ještě jednou vysvětlit tomu Clooneymu. 
Na závěr se on omlouval, já jsem vysvětlovala, že všechno je fajn a v pořádku a samozřejmě se nezlobím, takže jsme se rozešli v míru.
A sem to píšu, že mě ta příhoda potěšila, vždycky mě potěší, když se mi potvrdí, že svět je dobré místo :)

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 31. května 2020 12:32

bosibori

Jako kolo u popelnic je ale jasný znamení!

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 31. května 2020 12:43

bosibori Dobrá historka  no nebyl to úplně nejlepší způsob zajištění kola ;)

Offline Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 31. května 2020 13:02

bosibori Kolo u popelnic

Hezká příhoda, ve filmu by se uplatnila. Clooney říkáš?

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 31. května 2020 13:03

bosibori vtipné