Garfie no coby, že kvůli covidu se domácí výrobky nepřipouští, tečka.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska No jasně, ale ony jsou zoufalé a pořád se ptají, jestli se třeba situace nezmění, než bude maturovat jejich kvíteček....jako by se k pohoštění maturitní komise upírala celá jejich existence!! ![]()
Garfie za nás i mých dětí se pohoštění vždycky kupovalo, nepamatuju, že by rodiče něco patlali doma. To je nějaká nová móda? Čí dort bude lepší, toho dítě líp odmaturuje? (nadsázka!)
Nakonec prý museli obvolat i ty, kteří tam byli ráno před tímhle pacientem. Totální nesmysl.
![]()
Kokoska Tak moc do toho nevidím, ale asi je to škola od školy-my na gymplu určitě taky někde objednávali....
Ako zvládli chlebíčky pre komisiu?
Určitě si vzali příklad z našich VIP, prej konzumovat s rouškou neni žádnej problém!

brrr No já mám od matury ještě víc a určitě nějaké občerstvení bylo, pro maturanty i pro komisi. Možná si to jen nevybavuješ?
brrr - asi jak kde, ale zvykem to bylo, no u nás si kromě chlebíčků a zákusků komise osladila kávu výživou na kytky - někdo dal ty sáčky na stůl. Trochu pak nastalo zděšení. ![]()
Garfie Leda by se vybíraly peníze. K maturitě jsem jela vlakem a určitě jsem nic nevezla.
jitřenka Káva slazená výživou na kytky zní přinejmenší zajímavě.
brrr Já mám úplnou mlhu, ze který mám jen vyseky, taky si nic takovýho nevybavuju, ale je možný, ze to jen zarizoval někdo jinej ( já určitě ne)
brrr my něco kupovali plus někdo, myslím, upekl bábovku. Taky jsme pořizovali kytku pro předsedkyni. Měli jsme dokonce služby, někdo musel "obsluhovat", vařit kafe a tak. Akorát už si nepamatuju, jestli to dělali septimáni nebo maturanti. Maturovala jsem před 12 lety. Bože to tak letí.
K těm maturantům v karanténě v Orlové. Manžel říkal, že hygiena naznala, že maturovat můžou, protože ti učitelé, kteří u maturit budou, jsou taky v karanténě, vedli ty konzultace pro studenty.
brrr u nás se jen vybraly peníze a někdo to nějak zařídil, na tohle organizování jsem nikdy nebyla.
Garfie Leda by se vybíraly peníze. K maturitě jsem jela vlakem a určitě jsem nic nevezla.
to nedelaji maturanti, ale nektere nizsi rocniky... aspon u nas to tak bylo...
nolita A tady už se začínám chytat, mám pocit, že něco takového u nás taky dělali třeťáci. Minimálně vařili kafe nebo tak. Jdu se poptat bývalýcch spolužaček.
U nas pred mnoha a mnoha lety koupila obcerstveni skola ze svych fondu, kupovala to sekretarka a obsluhovali tretaci. Ani nebudu psat, kolik to je let, je to strasny cislo, strasny.
Hmm, já to mám taky dost v mlze, 100% vím, že nikdo doma nic nechystal. Mám dojem, že se vybraly peníze a nějaké občerstvení se koupilo. Posluhu si taky žádnou nevybavuju, ani z těch nižších ročníků.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.