bosibori
teda odlozit si polovicni kolo u popelnic, to si o to vylozene rika:) jeste ze to dobre dopadlo!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
bosibori to mě pobavilo, plus to jak naklusas do telocvicny s jednim kolem![]()
Přišel mi neočekávaně balík z eobuvi. Nejdřív jsem si myslela, že jsem si objednala nějaké boty a zapomněla na to. Ale byla to ortopedická vložka, kterou hledám asi měsíc. Zřejmě jsem ji zapomněla v botě, kterou jsem vracela. Čekala bych, že to spíš vyhodí.
Evaeva Tedy, to jsou docela frajeři. Napiš jim někam pochvalu.
Sweet Potato jj, budu muset (ráda)
Evaeva Wow ![]()

Zu Měsíc myslivosti!!
A teda myslela jsem si, že laň je jedině od jelena. ![]()
Zu Jelení laně kladou kolouchy - to zní skoro jako nějaký tajný heslo :-) a taky si je představuju, jak těma malýma sudokopýtkama odchytnou čerstvě narozenýho koloucha a s laním pohledem ho jemně kladou do mechu a kapradí ![]()
![]()

Můj taťka, pět týdnů po mrtvici. Vzorně rehabilituje v Kladrubech, tohle byly první vycházky mimo areál. Chodí o holi, zvládne i bez hole a doma zvládnul po schodech čtyři patra bez odpočinku.
Dopadlo to dobře a i kdyby se to už víc nezlepšilo, je to skvělý ![]()
holka hnědooká To je príma ![]()
holka hnědooká to ma pivo na tej palicke? To je skvelé
. A samozrejme skvelé spravy a zelam otcovi uplne uzdravenie.
holka hnědooká Vtipně vyřešené s pivem
. Mamka prostě rychle zasáhla a to je u téhle diagnózy to nejdůležitější a pokud se to podaří, tak jsou výsledky hodně dobré
. Ať to tatínkovi šlape
.
Dekuju ![]()
holka hnědooká ten držák na pivko
taťka je borec!![]()
Mrakoplas Pitny rezim se musi dodrzovat ![]()
Ftip, mel tri piva za cely vikend. Ale hrozne mu to na zahrade svedcilo, prasynovec zrovna slavil narozeniny, tak se sjela cela rodina a tatku to hrozne nabilo. A nechal si hned napsat opustak na pristi vikend ![]()
holka hnědooká
To je moc milá fotka. Držím taky palce!
holka hnědooká to je super sprava ![]()
holka hnědooká tak to je super ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.