Zu Nejlepší ale je, když moc neprší a je toho pylu víc
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Co je letnina? Abych si nezapomněla něco připravit - co kdyby se zima zeptala, kde mám letninu?
Ledaže bys vlastnila oboru, jinak můžeš letninu s klidem vypustit ;) Je to potrava do krmelců v létě.
Kokoska
už jsem letninu googlovala a mít půdu, tak snad chudinkám srnečkám i nějakou nutričně hodnotnou stravu nasušim :))
Pinot Noir Zu tak to se mi ulevilo ![]()
Potrefenáhusa No právě odkládám sirup na aspoň dva dni nepršení, bez toho pylu to vůbec není ono.
Mám radost, že moje jediné druhostupňové dítě šlo dnes do školy. Sice jen na 3 hodiny a bude mít výuku jen v pondělí, ale těšila se velice. Ostatní tři jsou na prvním stupni a ona jim děsně záviděla, že oni už chodit můžou.
A přišla rozzářená jak silvestrovský ohňostroj ![]()
faustefra Moje nejmladsi taky byla ve skole a taàak ji to bavilo.
A hlavne mi udelal radost nejstarsi vysledky maturitnich testu - oba za 1.
Tady je infekční fakt všechno, než jsem to zpětně dočetla, byla jsem komfrontována s tím, že mám připravit letninu pro maturitní komisi
continuity skoro, jednička z čj utekla o bod :)
když Tě tu vidím, vzpomněla jsem si, že jsem od Tebe “chytla” odměny a chtěla to tu poslat dál, tak pro všechny: odměny, odměny, odměnyyyý...
OliveOyl tak dobre: nám přišel přeplatek na poplatcích za byt. ![]()
Prisiel nam preplatok za plyn ![]()
OliveOyl A ja mam 25 dni dovoleny k proplaceni!!!!!!! Chachacha, i kdyz ja po dnesnim dnu se nejak radsi neraduju predcasne:-D:-D
A mně proplatili přesčasy, aniž bych to věděla nebo žádala. ![]()
Už nevím, kde byla diskuse o vizuálním smogu, mě potěšilo toto

Tulipe no nekecej! Nakonec se to povedlo?
Tulipe Z toho mám moc velkou radost :-) Bylo to i na fcb Parkuju jako pica.
Tulipe konecne
Tulipe jak ted zmizely vsechny stanky s Trdelnikama, reklamni poutace na vsechno mozne i nemozne, nevyrvava hudba z prapodivnych obchodu v centru, tak to Praze hodne slusi :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.