Právě sem s tím jdu!
Skvělé ocenění pro legendy, mé milé sousedy z Letné.
Mám fakt radost. V kontextu současné produkce (Mišík) a tak vůbec (Černý) malej zázrak.
Tak krásný a tak smutný...
https://www.youtube.com/watch?v=Q89Urbqe7QA
Právě sem s tím jdu!
Skvělé ocenění pro legendy, mé milé sousedy z Letné.
Mám fakt radost. V kontextu současné produkce (Mišík) a tak vůbec (Černý) malej zázrak.
Tak krásný a tak smutný...
https://www.youtube.com/watch?v=Q89Urbqe7QA
euridike taky se raduju, to cd je vynikajici, moc se povedlo
Ja mam radost z Misika, Cerneho a taky z Beaty Hlavenkove.
Sweet Potato Kokoska on to vlastně ani není překlep, spíš jsem to napsala úplně automaticky. My jim jinak neřekli ![]()
Mišik, moje láskaz mládí, strašně mu to přeju.
Moc mi chybí /mimo jiné/ Klub osamělých srdcí seržanta Pepře...
Díky!D teď jsem neznala nikoho , kdo by to taky rád poslouchal ![]()
notna Já to neposlouchám, ale znám a Černý má čestné místo v mém srdci! Před mnoha lety mě seznámil s Janis Joplin, dodnes si pamatuju na ten pocit....v devadesátkách jsem odebírala Rock&Pop, krásný časy!![]()
Garfie Černý
v roce 1988 v prváku na vejšce v Jihlavě jsem v jeho klubovým pořadu poprvé slyšela nějakou Martu Kubišovou...
Díky!D teď jsem neznala nikoho , kdo by to taky rád poslouchal
Byl to skvělý pořad, navíc hlas Jiřího Černého je nezapomenutelný... Vždycky jsem se na jeho vysílání fakt těšila, taky třeba na Černobílou mozaiku Jana Spáleného...
euridike Já jsem ten pořad taky poslouchala.
Myslím, že nás bylo dost...
Luna Já si úplně přesně pamatuju, jak jsem jako malá vždycky večer zalezla s malým tranzistoráčkem do postele a poslouchala Český rozhlas... ![]()
euridike Prý přilezli ke křížku, že by se mohl vrátit. Ale už nechtěl. Nedivím se.
Nedivím se - nedivím se, že ho chtěli zpět, nedivím se, že odmítl - protože způsob, jakým byl odejit, to bylo prostě
... No ani pro to nemám slov, prostě nehorázné...
Hezký týden přeji![]()

Zu Ževlička!
Jdu se napráskat, že jsem špatná selka, páč seno je ještě uskladněno na zahradě a je pro...močené naskrz. Páření medvědů, to je prý pěkný hukot
.
euridike Ano, naprostý souhlas.
Hurááááá!!!
dcera přiletí!!!
Dostala souhlas!
"Souhlasim, ale opravdu bychom potřebovali, aby pracovala, jak může, aspon na dálku. It zajistí podmínky ze zahraničí."
Aby nepotřebovali.. Ukazovala mi zaznam sledování pracovního výkonu, který mají zaveden. Něco šíleného! Prakticky má tolik práce, že nemá čas na práci![]()
Šiš.. ta mě zas bude vychovávat a dohlížet na mě :-D ![]()
![]()
Já mám TAKOVOU radost!![]()
Kvetou lípy! Musím nějakou najít a poslechnout si bzukot ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.