Magráta no zatial ani ja ale vies ako ten cas leti ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Yvraine To si budu muset najít, zní to moc zajímavě! Já mám taky tendence "našlapovat" i obutá, mám to už od dětství, nesnáším šlápnout na kytku nebo nějaké zvíře, jít po louce je jako tančit mezi kapkami deště!! :-)
Krásně řečeno ![]()
Lamicka voni i pak prej hodně hrozej tema osteoporozama a tak
Proti osteoporóze je jediný funkční lék...pohyb a zátěž, opravdu posilování. Jasně, že v 70 nezvedat 100 kg, ale ty kosti zatížit. Kdo je hubený a chodí a alespoň trochu cvičí klidně s kilovýma činkama nebo má nějaký zátěžový pohyb, tak je většinou v pohodě. Obézní ji skoro nikdy nemají, právě proto, že ty kosti zatěžují svojí váhou, ale asi kvůli tomu nechci tahat 50 kg tuku a osteoporóza oproti nemocem z nadváhy taky pořád někde jinde.
Renusatko Aha, ted jsi mi vysvětlila proč mám osteroporozu já. Doktor na denzit. mi akorát řekl, že často postihuje subtilní postavy.
milacka Když máš hodnoty vápníku v normě, co Ti ta choroba příštítných tělísek způsobuje? Pokud nechceš veřejně, ale budeš tak hodná a odpovíš, klidně do SZ.
Tak to vypadá, že osteoporózu mít nikdy nebudu ![]()
barbucha Nespoliehaj sa len na váhu, ona totižto tá mrcha nebolí![]()
Jo, na měření jsem už byla - a samozřejmě vše v pořádku. Aby taky ne ![]()
barbucha Sa máš
buď len rada.
Pracuju na tom poctivě a zatěžuju ty kosti dost! ![]()
Mirka Mala som hyperparatyreózu, adenóm príštitného telieska, pár mesiacov som si prešla peklom, až keď mi zistili túto diagnózu a operatívne mi odstránili príštitné teliesko (našťastie bolo nezhubné), zisťovali škody, ktoré napáchalo. Osteoporóza je jednou z nich.
Proces s Miladou Horákovou z obecního rozhlasu
Tak Betty Mne osteoporózu zavinila choroba príštitných teliesok. Renusatko Prosím ťa, musím užívať vápnik, keď jeho hodnoty v krvi aj v moči mám v norme?
A radosť mi dnes urobil gynekológ, obrovskú.
Máme gratulovat? ![]()
Mně včera udělala velkou radost schránka - přišlo 5 pohledů z Postcrossingu naráz. Z toho jeden z Irska, to jsem myslím ještě neměla.
U Zlaté štiky v Olomouci jsem koupila dva nádherné drátěné andílky jako narozeninové dárky a taky drátěného cyklistu. Ten je pro mě. ![]()
Právě jsem domluvila dceři test na covid v Tilia Laboratories. Přiletí v pátek v noci a hned v sobotu tam zajedeme. Dokonce si ji sami i naberou a výsledek bude mít ještě ten samý den ![]()
Dadoo Máš po ruce všechny důležitý věci :-) letiště i Pekovou :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.