Vyráběla jsem poprvé... krásně voní ![]()

Vyráběla jsem poprvé... krásně voní ![]()

Panenka To je levandule? Prave jsem ostrihala hromadu a chystam se susit. Tohle vypada moc dobre. Jak se to plete?
crazydaisy Ano, levandule. Návod: třeba zde
Panenka Dekuju

Zu tento tyden v lesich celkem nuda, ovsem ta Donalda :D!
Zu To je teda ale klidný týden v lese :-)
V neděli mi zvedl náladu malý flirt při kupování odpadního potrubí![]()
Liesel to zni zajimave, to bys mohla rozvest trochu ![]()
Liesel Mne vcera rekl jeden o neco malo starsi chlapek ,,ahoj,,. Ale nebylo to flirtovaci ahoj, bylo to takovy to ahoj, kdy na dobry den odpovis ahoj, protoze si myslis, ze dotycnymu je sestnact! Mam z toho vetsi radost jak z pozvani na kafe:-D:-D.
A ted to potrubi....at se nakazime!
Zu jéééé, tá užovka sa tvári, akoby pózovala!!!
Zu zadna letnina, kontrola zasob, nic? No dobre. Ale ten had, tan mi tam radost nedela!
Lama_z_Lana Nic zajímavýho, v něděli v 8 večer u obchoďáku na parkovišti s vozíkem plným HT potrubí se uhýbám a ukazuji vyjíždějícímu autu (postrojená v obyč tílku a lítací krátké sukni) a pán zastavil a prý, díky já bych Vám to nerad odřel (auto) adt. ... ,já tedy měla náladu asi pod 50 psů a tak než mi došlo, že na mě mluví ... No, potěšilo mě to
.
Zu ty uzovky teda potvrzuju, dneska na prochazce dve a jednu v nedeli

To som si sama....(teda kvety, melón mi kúpil manžel)....z blízkej farmy...hrachor som naposledy videla ako malé dieťa, tak tu teraz radostne poskakujem.
A ovoniavam....asi budem potrebovať niečo s hrachorom
....
slniecko a já budu potřebovat zjistit, jak voní hrachor:-) krásný to máš![]()
Jdeme otevrit Moet, co jsem si schovavala pro zvlastni prilezitost. Kamaradka prave porodila zdravou holcicku, i kdyz dle lekaru nemela nikdy miminko donosit. Jsem tak stastna![]()
a jeste se tu cela klepu.
tina úžasný
zázraky se dějí ![]()
tina jeeej tak na jej zdravie ![]()
jinx Díky, jak jsem viděla ten klid, Donaldy jsem si nevšimla, přitom ta má potenciál![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.