Podařilo se mi po x měsících zajistit hlídání, takže jsem vyrazila na masáž a procházku po centru, pak jsem se stavila v cos, kde jsem natrefila na dávnou kamarádku, se kterou jsme se strašně dlouho neviděly, a ještě jsem si koupila dvoje šaty, super den!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Udělal mi radost týden v Beskydech. Samota bez signálu, jen s partou úžasných lidí a prodloužení života alespoň o 10 let
. Počasí vyšlo, jeden den i na koupání a pláštěnky jsme vůbec nevytáhli. Každý den jsme si udělali výšlap 20 km s obědem, který zvládaly i původně prskající děti. Večer oheň a společenské hry a i když původně se puberťákům vůbec nechtělo, tak dnes nechtěli domů.
JJj, na "prázdninách" u mých rodičů.
bram To je jak z Mikeše!
![]()
Musela jsem k zubaři na vrtání, skoro to nebolelo. A když už muž přišel brzo z práce, tak jsem potom zašla do ikei a na výbornou zmrzlinu do místní zmrzlinárny. Navzdory očekávání to bylo velmi příjemné odpoledne.

eM čo to je, prosím?
Vyzerá to úžasne!
Ježek, který zamířil do hospody, strašně roztomilý zvíře ![]()

Zu já jsem minulý týden potkala ráno ježka před naším panelákem a málem jsem neodjela do práce, jsem na něj pořád musela koukat :-)
Dostala jsem od zřítelnice obraz ❤️ 
barbucha Krásnej!
barbucha krásny!!!
...tyjo, krásný!
Ona má už svůj styl...
barbucha Krásné! ![]()
barbucha ten je ale peknej a veselej, hezky by mi projasnil chodbu, fakt moc sikovna holcina
Dik holky. Uz se tesim az si ho necham zaramovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.