Kokoska náhodou, ta je moc roztomilá! Na obrázku
dneska jsem uskakovala i před slepýšem (mrtvým), od doby, kdy mi došlo, že na první pohled nepoznám zmiji, tak se preventivně děsím![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu vďaka:)...vonia jemne kvietkovo, až krehko.
tina skvelé!!!
Mojí babičce by letos bylo 100let a včera jsem dostala mail ob jejího bratrance. Je mu 94 let a žije u Berlína. Chce se dozvědět něco o svých příbuzných a já taky, protože jak často narazíte na někoho, kdo by si pamatoval vaši babičku! ![]()
Bledule To je super!
...tak to je krásné!.
Bledule to je super!
Naší vzdálení příbuzní, část žije v USA, si taky nechali zpracovat rodokmen. Takže babiccinu větev máme dohledanou až někam do asi 13.stoleti.
Využij toho, to je strašně zajímavé. ![]()
slniecko Krásná kytice. Jdu zjistit, jak voní hrachor (ale mám jen bílý a fialový a ač ho máme džungli, vůně jsem si nikdy nevšimla, tak to možná není ten správný)
Bledule To je krásný!! ![]()
Bledule to je úžasné!!!
Zu já letos potkala jen jednoho mrtvýho slepýše, jinak nic ... já se vždycky naprosto iracionálně bojím jakoby dopředu, že ježiš něco uvidím a klepne mě, ale ve skutečnosti to tak není, když to vidím na vlastní oči
muž jede na týden pryč a budu se starat o jeho užovku Apolenku... jako tu myšku jí tam hodím, ne že ne (a to se ještě myšce omlouvám, že je potravou, ale že to bude rychlý... jsem marná, pokud jde o zvířata prostě
)
Magráta Ja bych to asi nehodila, ja bych musela pozvat souseda!
bram To mě dojalo a rozesmálo najednou. To je fakt hezký! ![]()
notna dozadovali se vstupu do domu :)) No ja se tomu asi hodinu smeju. A jak se tvari na te fotce. Kozel moc spokojeny s vyletem, vlcak trochu nastvany, asi ze se nepovedl ten panelak. :))
bram To je super!! :-)
bram Já se tomu musím taky pořád smát. Kámoši :-D
Dnes jsem dceři zajistila vysněný kurz pečení
.
Hladila jsem rejnoka, je to trochu slizké. Ale je to překvapivě roztomilé zvíře.
dzizisketa jste ve zline?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.