holka hnědooká to je vyborna zprava, at tatinkovi zdravi slouzi ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
holka hnědooká to je veľmi dobrá správa. Nech mu zdravie slúži.
Zu Nojono!
holka hnědooká vynikajúca správa!
holka hnědooká Krásná zpráva, tak hodně zdraví a ať se tatínkovi daří. ![]()
holka hnědooká Skvělá zpráva![]()
holka hnědooká Super zpráva, držím tatínkovi nadále palce, ať je všechno v co největší pohodě! ![]()
holka hnědooká to je bezva, tak ať se daří dál!
Mám radost, že jsem se dokopala odmrazit mrazák. Bohužel musím ručně a je to jedna z nejmíň oblíbených činností v domácnosti.
Kokoska no budu se muset inspirovat, taky to miluju.
Kokoska Tak Betty lednička s automatickým odmrazováním kdysi před lety významně zvedla kvalitu mého života a teď když máme samoodmražovací i mrazák, už si to jinak neumím ani představit, uaa. koukám že jsem na těch moderních vymoženostech závislá, na tolik blbých domácích prací už jsem skoro zapomněla
viktorka_od splavu kdybych nedejbože musela měnit, tak to chci taky. Máme vestanou lednici s mrazákem, doufám, že ještě vydrží.
viktorka_od splavu Jak to funguje? Já mám lednici už 25 let, vestavnou s mrazákem a pořád funguje, tak asi výměna je taky v nedohlednu, ale brala bych to. Kokoska Taky mě to čeká. Někdo nechal pootevřený mrazák (nechápu jak) a vršek se tak namrazil, že nejde ani otevřít
.
Renusatko já mám taky defrost nebo jak se ta funkce nazývá u ledničky i mrazáku a funguje to skvěle. Technické podrobnosti nevím, ale nikdy nebylo potřeba odmrazovat, ani když jsem si třeba po hodině všimla, že nejsou dovřená dvířka. Ledničku máme zatím jen 4 roky, ale mamka to má i na ledničce tak 10, 15 let staré a je spokojená, takhle je teda volně stojící.
Renusatko čoveče já ti nevím, myslím že stejně jako lednička, taky cirkulace a průběžné odtávání. výrobník ledu taky pomaloulinku tvoří nové a nové kostičky:-)
viktorka_od splavu Hm, tak to musím prostudovat. U ledničky to mám, ale u mrazáku ne. Už je to v naší kuchyni poslední původní věc
.
Renusatko doporučuju, za 6 let nemám žádnou stížnost (doufám, že to nezakřiknu:-)
viktorka_od splavu Ja nevedela, ze to existuje! Nase jde do kopru, v tomhle mi stesticko preje. Ale mne to odmrazovani ani tolik nevadi. Ja snesu domaci praci, pokud na ni mam klid a cas:-D
Karja pokud mám klid a čas. radši dělám jiný věci než domácí práce![]()
viktorka_od splavu No právě.
Karja Taky mi většina domácích prací nevadí, ale když nemusím, tak jsem ještě raději. Každou, které se úplně zbavím, vítám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.