Lilly_Ku gratuluji, to je super. Nejen, že máš místo, které sis přála, ale že i se ti dostalo uznání ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
barbucha Ja chvalim dal, fakt je to dobry, pekne pracuje s barvou, neni to "jenom natreny", takze fakt sikovna.
Dik, to jsem rada... protoze ja na to samozrejme koukam znacne nekriticky ![]()
Fakt je, ze nejaky vlohy by mela zdedit, moje matka absolvovala "Zizkarnu" a zivila se jako hlavni animatorka v kreslenym filmu a vytvarnice... a Emmy matka (jak jsem se domakla) nakonec dostala stipendium na dublinskou "umprum" a ma za sebou nejaky vystavy.
Takze otec zritelnice se rozhod v ni tuhle stranku podporovat, chodi na lekce k mistni vytvarnici a napresrok je v planu umeleckej gympl (jeji kamaradka tam jde na hudebni vetev, tak je to jednodussi, vzhledem ke stadnosti pubertaku). Snad z toho teda neco bude...
barbucha krásnej obraz, je moc šikovná!
No tak to je pak jasný :-) Obraz je fakt moc pěknej. Skvělý, že se tomu bude věnovat.
No jasny, vo tom zadna - geny nezapres, vid
Tak at se vsem mladejm dari! ![]()
Lilly_Ku gratulujem!!!
barbucha držím palce!!! Ako ja to z odborného hľadiska neviem posúdiť, ale môj mladší bude mať 13 na jeseň tak no a v porovnaní to je akokeby boli medzi nimi veky....akože jeho plátna...niežeby nemali v sebe istú...dynamiku...ale kam by som ich zavesila, to neviem. Tak ono je to čiastočne aj aj výberom tématiky, ale aj tak.
barbucha krásny obraz, na čestné miesto s ním
Lilly_Ku gratulujem!
barbucha No tak to se pozna dobra genetika.
A ta podpora rodiny je neco, co treba mne chybelo. Muj obraz by si nikdo nepovesil, vetsinou jsem je nacházela vyhozeny na pude.
No, byt ted mladsi a chytrejsi, tak se na vsechny vybodnu a jdu si za svym. Tak at se dari!![]()
barbucha dvojnásobná radost - jak je šikovná a že to dělala pro Tebe. Moc hezké!
Diky vsem, radost mam ted jeste vetsi! ![]()
No s tou genetikou... kdyby si vybrala jen to dobry, tak cajk. Podporit haranti potrebujou, vo tom zadna.
barbucha Je to holka šikovná a obraz potřebuje nějaké pěkné místo. My teď máme doma všude fotky. Někdy z toho rostu, protože se mi až moc rychle střídají, ale umělce podporujeme. Jezdíme na všechny výstavy a všechny diplomy, ceny a hlavně ty oceněné výtvory, necháváme rámovat.
Luna To znám, moje výtvory si nechala vždycky zarámovat babička. Naši vůbec neměli zájem a podpora taky nikde.
Renusatko no ale tech par fotek, co jsi sem davala, bylo fakt krasnych. Kdyby to umelci nevadilo, muzes ozivit fotograficke vlakno!
Umelci zaslouzej podporu. A taky se to vyplati - jednou budou mit jejich dila obrovskou cenu! ![]()
Podařilo se nám naši "bezdětnost" synchronizovat s "bezdětností " kamarádu, tak jsem si udělali pohodový večer v Pivovaru Prokopák (vřeleho doporučuju!) a dneska mě nebolí hlava. Super to bylo!
brrr tak to jsou ale sama pozitiva..! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.