Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. srpna 2020 15:41

Lamicka já naštěstí využívám chalupu babičky, zatím teda ty dvě domácnosti vést nemusím, právě vidím, kolik je s tím práce.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 11. srpna 2020 18:17

Já ted mám doma tři kousky na prázdninách, na dva týdny. Plus sousedovic děti, občas je veselo. Jeden den na výletech, druhý den "odpočinkový". Funguje to. Dnes jsme celé odpoledne mastili karty, UNO a byli jsme naprosto spokojený. Zahradu máme - sice malou, ale máme, takže ve stínu rozložený stolek, židle, na druhém stolu svačinu a mastili jsme přes dvě hodiny.

Teď jdeme na špekáčky, což je taky fajn činnost. Jo, když už jsou vnoučata k těm šesti letům a víc, je to fajn.

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 11. srpna 2020 18:42

Torrah potvrdzujem ten vek je lepsi viac ako 3 roky. Zahrada je fajn ale tiez je treba mat tych deti viac aby saspolu zabavili.

Offline Kokoska
34974 příspěvků moje polička 11. srpna 2020 19:21

Tak jeste jednou dik za gratulace

My prave mame misto chalupy jen byt na venkove, abychom se nemuseli starat o dalsi barak. Program udelat neni problem, ale to celodenni harcovani je unavne. Ovsem spis pro dospele, my se doplazime v tom vedru domu a mame dost, deti se doma rozhlidnou a zacnou radit a rvat se. Prave by se mi libilo vyhnat je treba na pul dne na zahradu a pak jet nekam k vode nebo do lesa, takhle holt neni cas ani na to kafe

Ma to aspon jednu vyhodu, ze kdyz uz se je podari konecne zahnat do pelechu, tak celkem rychle usnou.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 11. srpna 2020 22:47

Kokoska blahoželám k vnučke

A k deťom na prázdninách. Mala som minulý týždeň dve sestrine:7- a 5-ročných. Nechápem, na aké baterky idú. Každý deň sme niečo podnikali a trvalo dlho, kým zaspali, hoci by som očakávala, že budú KO. Dokonca aj po celodennom výlete, na ktorý vstávali už pred 6,boli stále na nohách, cestovanie busom, návrat o 6 večer. Ja polomŕtva, že keby som ľahla, spím hneď. Oni ešte o 9 buntošili

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 11. srpna 2020 23:00

Kokoska 

Ale u baráku zahradu máte, ne? To bych asi radši zůstala doma, kde je kam ty haranty vyhnat, než v bytě (byť na venkově)

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 11. srpna 2020 23:17

pecka Buntošili je super slovo!

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 07:16

pecka jak uz jsem tu nedavno psala,  pro dospeleho je "unavit deti" prakticky nemozne tyto baterky jim dojdou az v prubehu puberty a to jeste ne vsem:P

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 08:35

pecka Když jsem pochopila, že takhle teď bude vypadat můj život, pomyslela jsem si, že bych si potřebovala syna napíchnout každý den na pár minut do  kapačky. Myslím si to stále. Otevírá se zde dobrý podnikatelský záměr  jinak teda jsi moc hodná, že takto hlídáš, klobouk dolů!

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 13:10

Je to spíš do blbých dotazů, ale když tu čtu, jak se dětem a vnoučatům věnujete, věnovali se Vám takhle rodiče? Mmch moje děti výlety nenáviděly (a já taky), takže u nás fungovalo to vyšoupnutí na dvorek. 

Offline Kokoska
34974 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 13:29

barbucha nojo, jenze v Praze to je pro ne nuda, to nejsou zadny prazdniny, u nas to znaji, oni chteji nekam jet. Jak jsem psala, utahani jsme spis my s muzem, haranti si schrupnou v aute a vystupuji v nadsenem ocekavani dalsich akci. Ale on to manzel pro ne rad vymysli a rad s nima podnika cokoli, hlavni lemra lina jsem ja. 

Offline Kokoska
34974 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 13:34

Mirka Ja uz jsem taky psala  ze pro me super prazdniny byly u vody nebo pod stromem na zahrade s knizkou. S nasima jsme jezdivali na hory, to se chodilo na tury, pak treba na tyden do nejakeho mesta a delali jsme vylety po okoli, dokud byli tatovi rodice, tak k nim do Prahy, ale vsechno bylo vic v klidu.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 18:50

Kokoska dodatečně gratuluji k vnučce

Offline Kokoska
34974 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 21:31

Fakirka diky!

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 21:38

Mirka moji rodicia nas bravali pravidelne na vylety precestovali sme ceskoslovensko krizom krazom. Ale doma sme boli vonku s partiou deciek z okolia. Nase deti sa hravali tiez vonku s partiou aprazd iny travili tu v dome u mojich rodicovkde  teraz zijeme my a zas tu travia prazdniny vnucata alietaju vonku rovnako a po rovnakych miestach ako ja potom nase deti a teraz ich deti. Dokonca sedavaju na streche zahradne budy presne ako my. No a berieme ich na vylety a hrame karty alebo opekame. Ak otazka bola o tom ci sa deckam venujeme od rana do vecera tak to veru nie

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 22:20

Dnes, plné nebe hvězd, padají perseidy a létají letadla, v tuto chvíli je svět v pořádku. Je to nádhera. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 12. srpna 2020 22:38

Mirka nám se rodiče (hlavně teda maminka) věnovali, jezdili jsme na výlety, chodili na vycházky, učili nás všechno co dítě má umět - plavat, lyžovat, jezdit na kole... kroužky, sporty... ale v žádném případě to nebylo tak, že by nám zajišťovali neustálý bohatý program jen abychom se nedejbože nenudili, brrrr to fakt ne

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 07:46

Podle mě se to dřív neřešilo. Já jsem si ráda hrála sama, hodně jsem četla a hlavně jsem se držela z dohledu rodičů, aby mi nepřidělili nějakou práci.

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 09:31

Mirka Jasně že ne, ani babička :-) Prostě jsme tak nějak bivakovali vedle nich. Ideálně v létě u vody nebo na zahradě s knížkou. 

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 12:59

ja to vymýšlení programu detem v běžných dnech nenávidím. Jenomže teď o prázdninách, když zábavu nemají, tak si ji najdou sami, tj. pustí si telku nebo vytáhnou mobily a stráví u toho celý Boží den. Jeden den přejdu, i dva, ale pak už něco s muzem vymyslíme.

Zahradu nemáme, všichni známí jsou rozprchli na prázdninách, v techto vedrech je to navic těžké, na plavecak samy nemuzou.