Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 13:04

Mirka To je přesné, hlavně se držet z dohledu! Teď se nám motají pod nohama a ještě vymýšlejí

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 13:26

Mirka Přesně dostatek knih a nikdo o mě nevěděl třeba týden. Teda kromě vyžraný ledničky.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 13:30

andulka01 já jsem vyjídala spíš zahradu. Přesně jsem věděla, co se kde dá očesat. Dcery to nikdy nezajímalo, nosila jsem jim to domů a pak vyhazovala, takže od určité doby sbírám rovnou do pusy.

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 13:41

Mirka My zahradu sice měli, ale nic moc se na ní nerodilo, všechno jsme měli od babičky. Jako úplně nejvíc prádninovej pocit: Tlustá kniha na začátku, nikdo doma (nebo aspoň v dosahu) a já s velkou mísou třešní (hrášku, angreštu) nebo talířem jablečnýho koláče na dece na zahradě. Tenhle pocit se mi furt nedaří navodit, knihu mám, co do pusy taky, ale i když si udělám fakt volný den, vždycky mám pocit, že se už neumím tak uvolnit, mít to tolik na háku a fakt nic nedělat. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 13:52

andulka01 Já to neumím vůbec, večer mám tak špatný pocit, že už to ani nedělám. Zrovna včera jsem vracela knihu dceři, že nejsem schopná ji přečíst a prý, že bych mohla, místo koukání na televizi. To mi tedy neudělalo radost, naopak mi přišlo až líto, že to tak vnímá, protože k telce upadnu, když už fakt nemůžu a chci vypnout, a půl hodiny na něco civět a nebo s mužem a pak místo TV  řešíme, co je třeba udělat (máme fakt náročné léto a bojujeme na mnoha frontách).

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 13:58

continuity ja to resila zadavanim ukolu:-) ukol byl treba vyskladat knihovnu a utrit v ni prach a naskladat stejne nazpatek, nebo jit se dat ostrihat  a podobne, na kazdy den neco ale jen jednu vec. i ted to delam ale oni uz se bud az tak doma nezdrzuji, nebo to brzy vycerpaji (posekat travu, umyt okno v kuchyni..)

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 18:40

viktorka_od splavu to jsem vzdycky nesnasela, to mi delala mama vzdycky pred vanoci, kdyz uz jsem mela volno, umyt sklo v takove te vitrine a podobne ukoly.

Online Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 19:09

baltik To mi vůbec nepřipomînej! Ještě na Štědrý den odpoledne šudlat cingrlátka na lustrech mýt schody (i na půdu) "ať to tu máme na Vánoce hezký". A vůbec ji nezajímalo, že tu Popelku, whatever, dávaj jen jednou za rok!

Takže ze mne vyrost bordelář...

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 19:13

Sweet Potato ano, muselo se uklízet, nervy tekly, vánoční pohoda bordelář jsem taky! 

Online Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 19:20
Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 19:21

baltik ježiš tak to vůbec, to jsem taky z duše nenáviděla.. to vůbec nedělám ani sama, natož abych do toho někoho honila byla řeč o děckách který se flákají samy doma bez jakéhokoliv programu, takže aby ten den měli aspoň trochu strukturovaný a "udělali něco pro rodinu", tak dostanou drobný úkol, jeden - neže stráví prázdniny prací na baráku, to u nás ani není co, naštěstí

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 13. srpna 2020 22:10

Mirka dokud jsem jezdila na venkov za tetou a strýcem, tak jsem s nimi absolvovala jejich běžné dny - chození na maliny, houby, zavařování, starání se o zahradu, ráno a večer na trávu pro králíky, sušení sena... občas se mnou zašli k rybníku, kde jsem se vykoupala, ale to bylo málokdy. Doma pak, už větší, jsme o prázdninách byli buď na táboře - tři týdny, pak dva týdny s mamkou rekreace a zbytek lítání kolem baráku s partou dětí. Výlety minimálně, většinou někam za rodinou.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 07:42

Sweet Potato Vilemina přidávám se do týmu! Jak já to nenáviděla.

Offline Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 07:52

Sweet Potato U nás to samy.a mama ještě měla vzpomínky, jak se na stedrej den do 3 do rána dratkovaly parkety...tak na to babička za myho dětství už asi páru neměla, ale i tsk to bejvalo vyzivny 

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 07:53

Mám kamaráda z mládí, propařili jsme spolu spoustu nocí, oba měli ve své době nevhodné partnery, tak jsme spolu trávili spoustu času, dneska žije v Praze, je ženatej, tři děti, občas si napíšeme, když jsem v Praze, zajdeme na kafe, ale v žádném úzkém kontaktu nejsme. A on se teď náhodně potkal s člověkem, který mě zná, došla na mě řeč a prý prohlásil, že jsem jeho nejbližší bytost....strašně mě to potěšilo. 

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 09:35

Sweet Potato aha, takze za me neuklizeni muze ma mama, diky, mam to na koho svest :)

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 09:36

Potrefenáhusa nase mama v noci (abychom my uz byli v posteli a nechodila tam) pred stedrym dnem cistila koberce, hubkou a mokrou penou, lezla po 4, silenost!

Online Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 10:11

baltik To je jak z Dětí z Bullerbynu. Jak večer Lisa brečí, že je doma čurbes a Vánoce nebudou. A ráno přijde do kuchyně, ta je nablýskaná, všude nové barevné koberečky - zázrak! Ehm.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 10:16

Sweet Potato to ehm

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 14. srpna 2020 10:51

Sweet Potato Taky jsem si na to hned vzpomnela!!