My taky neslavime, seznameni si nepamatujeme a presne datum, odkdy jsme spolu zacali chodit taky ne, jen mesic. Na vyroci svatby si vzpomene vzdy akorat jeden, akorat se stridame. Jinak ja uz jsem s muzem vic nez polovinu sveho zivota, je mi lehce pres 30
, strasny...
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tyjo, my jsme spolu začali chodit třikrát. Takových oslav promarněných!
Jos nám pár let k té polovině života chybí, ale taky mi to přijde strašný:)
Děkuji všem za odpovědi. My neslavíme nic, jen si občas jeden nebo druhý vzpomene a prohodí něco ve smyslu, že už spolu blbneme x let.
Pinot Noir skvelé!
Jos není to strašný! My se známe 41 let, v únoru to bude 35 let od svatby, to je je šílený!!!!! Protože to nějak rychle uteklo![]()
Jé, my budeme mít příští týden výročí! Kolik vlastně? Myslím, že 7. No nic moc, a nějak líp se mi stejně pamatuje svatba.
711990 Jeden rok sambo desne napinal pred vanoci, ze pro me ma strasne noc darku, navic je prej konzultoval se svoji tehdejsi asistentkou. Hele ja natesena jako blazen a....desny desny desny. Vsechny fakt do jednoho desny, ja myslim, ze vzdycky s necim prisel a ta holka si mu nedovolila to nepochvalit. Takze lepsi jeden;-). V poctu 3 a vice bych uz asi kupovala jidlo;-).
My to vzdycky slavit chceme, ale vzdycky na to zapomeneme, oba. Ja si nepamatuji nic, ani rocnik rodicu a segru tu jsem uplne vymazala z pameti, jak narozky tak svatek, fakt temer kazdej rok.
Jinak my jsme se seznamili v prazske MHD a obcas si z toho delali legraci, ze nasim detem to bude pripadat jak z doby kamenny. Hle ubehlo par let a razem je to s tema hadrama na ksichtech dost scifi.
Jos
no mně už je trošku víc než jen lehce přes 30, ale letos už jsem se taky dostala do fáze větší část života s mužem než bez něj. Když jsem to spočítala, byla jsem celkem konsternovaná. A on se smál. Čeká ho to asi až za dva roky.
a jinak tak nijak významně neslavíme, většinou si teda vzpomeneme, na seznámení, muž přinese kytku. Až děti povyrostou, třeba zase začneme chodit na večeře jen ve dvou a to budou ty oslavy ![]()
Karja
hodne darku je vzdycky blby! Moje kamoska zas dostala hodne darku, hezkejch....ale jen protoze se s ni vzapeti ten kluk rozesel! Bylo mu to blby, tak ji podaroval a pak to vybalil:D
711990 To je hezky, mozna by se mi to libilo, trosku, kdyby treba ten kluk byl stejne krezen a tak:-D.
Karja
no pravr ze kreten byl az pak, do ty doby byl uplne super![]()
711990 Ted je to ťeda takovy diskutabilni, zda byl stejne kreten ci nikoliv:-D
Karja vlastne jo no, ale tak rekneme ze kretenstvi se projevilo az rozchodem:D
Karja Ale tak občas se rozcházejí i nekreteni, ne?
My výročí neslavíme, ale brali jsme se na výročí první schůzky, abychom v tom neměli zmatek :o)
Ale jsme spolu teprve deset let, tak třeba to časem slavit začneme ;o)
Výročí svatby někdy slavíme večeři či kytkou, někdy si to jen připomeneme a občas úplně zapomeneme. Příští rok to bude 20 let
.
andulka01 Tak to spis jestli to neukazaly ty darky nikoliv rozchod;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.