andulka01 - tak v tom nejsi sama, přede mnou se taky schovávají, já o ně musím zakopnout, abych našla a taky je ráda jím. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
faustefra Já je rozhodně sníst nechci! Já bych si je leda vyfotila - to jim snad duši nesebere?
A instagram mi právě šoupl reklamu na houbové kafe![]()
Včera to bylo dvacet let, co jsme se seznámili s mužem. Byla to láska na první pohled. Jelikož čtyřicet nám teprve bude, jsme spolu už víc než polovinu života ![]()
Pinot Noir
Tak na zdraví!
Pinot Noir gratuluji!
Pinot Noir To je krásný![]()
Pinot Noir No to je ale hezký! Gratuluju!
Pinot Noir Gratuluji! Taky vám to tak uběhlo? My měli 20 let a najednu stranu mi to přišel strašný fofr. Na druhou stranu už mám pocit, že se známe odjakživa. Tuhle jsem vyprávěla historku a nechápala, jak ji mohl muž zapomenout. Pak mi došlo, že to jsme se ještě neznali :-)
My jsme včera slavili - no spíš jsem to připomněla - rok v novým městě a rok společnýho bydlení. ![]()
Pinot Noir Krásný, gratuluju!
Pinot Noir to je hezký, gratuluju![]()
notna mě zas hrozně mrzí, že takových situací my máme většinu - protože tu hlavní část aktivního života jsme spolu ještě nebyli:-/ zas na druhou stranu už pár let to je (za chvíli deset) a každý den mě překvapuje, že si nejdem na nervy a furt se na sebe těšíme a tak
Pinot Noir gratuluju, to je moc hezký :)
Pinot Noir to je hezky.![]()
Taky jsme spolu pres dvacet let a je to furt stejne pekny.![]()
Dnešní den vypadal jako jedna velká mizérie, protože jsem jela do Brna na pohřeb spolužáka a kamaráda z dětství, ale Karoleena (plánovaně) a nellielovett neplánovaně mi z toho udělaly nakonec docela zábavné odpoledne. Bylo to moc fajn setkání. :)
bram koukám, že dnes měla v brně parfumanie sraz (zdravím continuity a doufám že přežila cestu po d1 a už je v pořádku doma) jen mně o tom nikdo neřekl!![]()
viktorka_od splavu 4,5 hodiny. ![]()
Teda s přestávkou v hospodě, ale i tak.
A máte v Brně hezké fontány všude.
Pinot Noir gratuluju, dvacka už je pěkné číslo.
My na dovolené oslavili 30 let od svatby. No utíká to neuvěřitelně.
viktorka_od splavu no tyjo, tolik lidí, to už mělo potenciál! Příště to musíme líp domluvit :)
nellielovett a příště se zdržíme dýl a dáme si to kafe, teď nebyl bohužel čas..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.