Sweet Potato posledni obydlena zastavka pred vidni rozhodne do te kategorie spada
jinak u nas se traduje historka s jakymsi formularem a kolonkou "studoval jste a) v praze b) na venkove![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato pocita se za venkov satelitni prdelka na dohled od Jiznaku, kde nic mestskeho neni,bazanti litaj do zahrad, zluna je tu pecena varena a za ranniho ticha je na jare a v lete slyset kukacka a obcas i datel? Ovsem adresa je Praha 10. ![]()
Kokoska Sweet Potato Já se rozhodně počítám k venkovankám. Jdu slavit! (Ne že bych jindy neslavila
).
barbucha 15.40 tram 15
Ale nechtela jsem rusit debatu Kdybys jela sama asi bych se prihlasila :)
V dobe cholery jako když najdeš
Kokoska Hele, tady na Praze 4 nám po ulici trajdá liška!
barbucha 15.40 tram 15
Ale nechtela jsem rusit debatu Kdybys jela sama asi bych se prihlasila :)
Touché!
Debatu jsem vedla s další členkou parfumánie
to ses mohla klidně přihlásit!
Sweet Potato nam nastesti ne, jinak by ten zajic, co drepel u nasi garaze, asi neprezil ![]()
barbucha Tak priste :)
Určitě! ![]()
Sweet Potato diky, naše venkovské město si připíjí s kavárnou pražskou![]()
Tak dík, později si naleju. U nás jsou zajíci, lišky i srnky!
Kokoska Zajíce jsme tu měli velmi oprsklého, ovšem nedávno jsem volala měšťáky, ať ho přijedou uklidit ze silnice![]()
Liška odnosila sousedům králíky a bohužel krade i kočičky, tak ji nemáme rádi a troubíme na ni, z čehož si ona tedy houby dělá.
Na retenčí nádrži lze spatřit ledňáčka, volavku i užovky.
Ráno mne budí obobsousedovic kohout.
Ale přesto všechno se venkovankou zvát netroufám.![]()
Sweet Potato tak ja jsem venkovanka i rodem a v lese za nama jsem castejc nez na Vaclavaku. Ted me napadlo, ze jsem tam nebyla (na tom namesti) fakt snad co zacal covid.
Kokoska To potom jó. Já jsem křtěná Botičem, pragopupkáč par excellence.
Dneska to bylo v praci strasny, ale pak kolegyne dovezla dortiky "covidovniky" a hned byl den radostnejsi.![]()
Tata je rodilej smichovak, tu Prahu v sobe mam a mam ji rada odmala, ziju tu vetsinu zivota, ale porad se za prazandu nejak nepovazuju.
Takze si jdu nalit na pocest venkovanu i vsech mestaku a hlavne vsem na zdravi!
Kokoska I tobě![]()
Sweet Potato taky pravobřežní? Botič (Botyč) je potok mýho dětství????
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.