Sweet Potato taky pravobřežní? Botič (Botyč) je potok mýho dětství![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Vilemina Levobřežní, co se Botyče týče![]()
Sweet Potato Botyč?
Neeee! Nic proti tomu potoku :)
Sweet Potato Tak to ja slavim! Mam bramburky a birell malinu, jak jinak nez v posteli! Tady na venkove totiz muzeme bejt tlusty, a s hnusnejma zubama, to neni zadna tragedie, horsi je, ze slepice nam ted nenesou. 14 slepic a 3 vejce za den, snad to ten svatek venkovskych zen obrati.
(\_/)
( •_•)
/ >????
Copy+paste+change what the bunny is holding
(Akorát že tady ty emotikony nefungují. Držel kytičku)
Mela jsem prvni hodinu anglicke konverzace a rovnou formou videohovoru, coz je moje nocni mura i v rodnem jazyce. Ale bylo to fajn a dokonce to vypada, ze by mohly klapnout i klasicke lekce. Potrebuji nejakou dusevni vzpruhu jako sul.
Utekli jsme před tím vším do lesů. Máme tu apartmán se saunou a plynovým krbem, všude pusto prázdno. Ještě by mohlo přestat pršet, ale úplně na tom, s tou saunou za zadkem, netrvam. ![]()
Cestou jsme jen třikrát stavěli: jednou láhev burčáku, jednou drak z padakoviny a jednou se teda blinkalo. ![]()
continuity Ježiš kde je ten raj aj ja chcem! Teda až na to posledné ![]()
Mrakoplas no je to na Lipne, ono je tu obvykle v sezone dost lidi, ale vzhledem k počasí, navic všechno zavrene, tak tu v celém rezortu stojí 3 auta, z toho jedno je naše. Tipuji, že v Tatrách to bude stejne, akorát tam teď nemůžeme.
Já cíleně hledala něco se saunou a tady jsme byli, když se narodilo menší dítě, tak jsem šla naisto.
continuity (vysoké) Tatry síce nie sú moje obľúbené ale našli by sa miesta kam ísť, škoda, že sambo musí byť fyzicky v práci. Zmena prostredia by sa hodila. Užite si to.
continuity to zní krásně, po běhu hupsnout do sauny je nejlepší. Užívejte si.
Sweet Potato taky pravobřežní? Botič (Botyč) je potok mýho dětství
![]()
jedině Botyč
Potrefenáhusa jo, i jako naplava to tak rikam! Tece nam kousek za barakem a i ta strouha se dokaze pekne rozvodnit.
Potrefenáhusa Jsem z levého břehu Vltavy a u nás Botič, ale vyslovováno s polotvrdym i/y, prostě něco mezi. Ostatně, už se to tu řeší asi potřetí ![]()
andulka01 Boťyč
continuity Nebyla jsem tam v létě?![]()
andulka01 A já asi potřetí píšu, že nevím, co říkám.![]()
Já jsem taky vod BotYče, co jsme se v něm vyřádili, já jednou v zimě na bobech i v kabátu do něj zahučela.
Ale nedávala jsem si do souvislosti Hostivařskou přehradu, potok za sídlištěm a pak tu stoku, co tekla u babičky v Neklance pod okny - než se to překrylo, valila se tudy k Vltavě hnědá kalná smradlavá voda, takže Botič byl u nás synonymum pro kanalizační stoku.
Jennyfor Tak vono pořád co vypadne z Botiče na Výtoni po větším dešti... Ale už je to daleko moc lepší, pamatuju před lety na Folimance fakt hnus.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.