Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 18. října 2020 20:15

Renusatko no nuda, mi byli na sjezdovce a dostat ho co nejvíc nahoru je celkem dřina. Ta šňůra má 70 m určitě a ukocirovat to, aby nám drakv nějakém poryvu větru nesklesal a nezamotal se mezi stromy byl dost zahul. Dvakrat jsem se s ním loučila nadobro. 

Měl ještě jiný typ a ten nám pro děti vůbec nedoporučil. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. října 2020 20:45

continuity Oni ti draci všeobecně nejsou pro děti, jako, že by to mohli jít pouštět sami a ano, čím víc fouká, tím je horší ho udržet. Šnůru máme tuším 150 m a to jsme zkusili jednou, protože on potom nejde vůbec dolů, to ho fakt stáhne jen chlap. Pouštíme ho spíš jen v mírném větru, ale nahoře je hned a potom už na něj jen koukáš. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 18. října 2020 21:09

Renusatko jako děcka - teda větší, tak deset až patnáct, jsme nahoře na poli vždycky draka vypustili do vzduchu, a když se povedlo, že tam zůstal a létal, tak jsme zapíchli kolík do země a nechali ho tam, a pak jsme si pekli brambory co jsme si donesli z domu, nebo jablka... ty jo, tak mi dochází, že vlastně jsme si dělali ohně na poli sami, nikdo nás u toho ani nehlídal. A nikdy se nic nestalo...

Offline brrr
12355 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:01

Muž jednou pouštěla na Šumavě draka a bratranec na něj volal, ať dá bacha, že je pán upozorňoval, že lanko není přichycené k navijáku. A v tu chvíli šup a drak byl pryč. Muž ho odchytil na stromě asi 2 km daleko.

Offline brrr
12355 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:03

Jedná moje oblíbená

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:11

Korsičanka 

To nezatrhnou. A i kdyby, pořád máš "vážný rodinný důvody". Snad chtěj, aby lidi chodili do práce, ne?!

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:13

Draci krásný. Zrovna minulej tejden jsme s harantama pozorovali pár takovejch, haranti ve dvouapůl letech úplně nadšený, příští rok to snad budeme muset taky vyzkoušet. S nějakým odborníkem

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:31

barbucha Vyzkoušejte draky rovnou, dcera byla loni nadšená i z toho, že běhala s drakem po louce a tahala ho za sebou po trávníku :o)

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:36

DruI 

Skoro mam cukání, ale já to vůbec neumim! Budu muset donutit buď tatíka nebo dědka. A sehnat toho draka, samozřejmě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2020 22:38

barbucha na tahání po trávě bude stačit ten drak, co máme my, za stovku z Dráčka;)

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:41

Evaeva 

Já ale chci aby lítal, když už! Haranti se pominou

Mohli by mít i v papírnictví... poptám se, mám jedno hned vedle (nehodlám kvůli tomu sjezdit půl Prahy), a mají tam i hračky a tak.

Online žluťásek
8863 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:43

Renusatkoje to drak z igelitu s motivem krtka za 50 Kč z papírnictví. Abych ho vztekle zahodila, na to nám stačí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2020 22:43

barbucha nám zatím nelítal, ale nebyl příznivý vítr. Jednou nebyl dokonce žádný vítr, ale syn na tom trval;) Podle mě v papírnictví uspěješ.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:44

barbucha Já to taky neumím :o) Dokonce se nás nějaký akční rodič ptal, jestli nechcem pomoct dostat toho draka do vzduchu, ale dcera ho odmítala pustit z ruky.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:44

barbucha My uz letos chodime taky. Mame nejakyho draka (tygra) za 71,-Kc z bezneho papirnictvi. Tvarove je to neco jako continuity na fotce, jen asi mensi. A jako podrzis to nad hlavou a sup uz to leti. Malou to bavi hrozne moc-

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:46

Evaeva 

Doufám. Teď na to bude času dost, větrno je každou chvíli. A až to jednoho z nich vodnese, budou mít aspoň nezapomenutelnej zážitek

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:52

barbucha proto se ty lanka na ty navijaky neprivazujou.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:53

žluťásek Tak jde o to, co od něj chceš. Na zahození dobrý, na lítání se vyplatí něco lepšího. Ten náš je až zbytečně velký, ale v tom obchodě se dají koupit i menší a lítající. DRACI co LETÍ, kdybys to někdy nechtěla do popelnice. A určitě se něco takového dá najít i jinde.

Online Pinot Noir
29900 příspěvků moje polička 18. října 2020 22:55

Renusatko žluťásek tak nám už třetí rok krásně lítá ten igelitový za 50. Zas bych z draka nedělala vědu.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. října 2020 23:00

Pinot Noir Já z něho vědu asi nikdy nedělala, tohohle jsme kupovali už mnohem větším dětem a z důvodu, že to bylo přání k narozkám jednoho z nich. Jinak asi jednou za rok, kdy to vytáhneš je to úplně jedno. Psala jsem to Źluťáskovi jen ve spojitosti s traumatem z dětství. Jinak jsem si do teď myslela, že dětem je to úplně jedno.