A já mám uvareno na zítra a doufám, že i na pondělí.
Teda maso se ještě peče, ale to už před obedem jenom natrham.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity zítra vaří muž ![]()
já půjdu udělat do práce Vánoce, kdyby to zítra vyšlo.
Není nad promyšleně vybraný, k domácím pracím vyzývající dárek
susicka je jeden z mala spotřebičů, který k domácím pracím naštěstí nevybizej ![]()
Renusatko tak ale! Teď potřebuju vědět, co je to za dárek!
viktorka_od splavu moora Tak už jsme ji použili třikrát, všechno suché, ale je to hrozný nezvyk. Až bude teplo, tak jde prádlo zase na šňůru.
ja taky jeste neobjevila kde uplne je ten zazrak susicky.
Nekdo ji tu dokonce vyvysuje nad mycku,to tedy ani omylem.
Zarinya já je mám na jedné úrovni (možná tím, že nádobí myl často muž) a sušák v bytě mě vždycky štval.
Možná kdo má zahradu...
brrr Ja bych teda susicku jako prekvapko a darek urcite nechtela:)
Zarinya zazrak je to pro me, jelikoz mam za tyden minimalne 8-10 7kg pracek plnych tricek, mikin, teplaku, panskych fusekli, rucniku, uterek a hader na nadobi
mit 7 kosil, obleky do cistirny a saty ktere nesmi do susicky tak bych ji asi tolik nemilovala
nolita jako prekvapko a darek pro nekoho kdo po ni nikdy netouzil a pouzivat ji ani nechce mi to taky pripada zvlastni, ale urcite to darce myslel dobre:-)
viktorka_od splavu to urcite myslel, jen je blbe ze se prece jen neporadil no...
ale tak to se tu resilo uz mnohokrat, zda veci typu mixer, vysavac, susicka jsou darky...a nekdo byl nadsen a nekdo v tymu v zadnem pripade... takze nic noveho:))
nolita Tak on ji nekoupil jen mi. Prostě téma sušička se tu objevuje v zimě už několik let, no tak to vyřešil a koupil, no. Mi to nevadí a jako bonus beru, že jsem nemusela trávit čas výběrem. A jak říká muž, taky to překvapení mohl být třeba had.
Zarinya Mi třeba připadá, že to suší dlouho. Myslela jsem, že se tam strčí prádlo a za půl hoďky je suché. Ale asi se to musí nějak vychytat.
brrr za pul hodiny bohuzel ne, leda bys tam dala par silonovych trik jenom. ale mne to teda nevadi, kdyz to funguje bez moji pritomnosti tak klidne dyl. jen se snazim to sladit s cyklem pracky, aby mi necekalo mokre nez se ususi predchozi varka. hodne peru i susim pres noc, tak tam je mi to uplne fuk. jako roboticky vysavac ten taky jezdi xkrat dele nez bych to mela rucne, jenze kdyz u toho nejsem at si jezdi klidne cely den/noc:-)
brrr Půlhodina fakt ne![]()
Ale co mám novou pračku, ta se s tím praním strašně crcá a asi dobře ždímá, tak mám výrazně dřív usušeno než vypráno.
A jo, kdybych nějaký zásadní spotřebič musela obětovat, byla by to sušička. Ale stýskalo by se mi.
nolita no taky s tim bojuju. Ted jsem si prala ocelovy tal do trouby, ale porad si rikam, ze to vlastne neni darek![]()
Když dárky jako překvapeni, tak ať je to kdyžtak něco praktickyho, jinak u nás bohužel na všechno sedá prach.
Mne susicka spoří čas stravenej ve studenym sklepe, kde pereme, na minimum, pradlo tam v zimě neuschne a nezhorsuje se vlhkost v domě
clothilde mně potěšilo minulý týden pouhých 50 km - ale na obyčejním horském, čímž jsem dosáhla 300 km pro preventivní poprodejní prohlídku dřív, než jsem čekala. O e-biku jsem uvažovala, ale nakonec ho (zatím) zavrhla, protože po rovině jakžtakž stíhám (umím jet v háku a mám ohleduplného spolujezdce), z kopce a v těžším terénu by muž stejně čekal, a na kopci prý nečeká nijak zvlášť dlouho a ještě mě chválí, že to dávám. Možná nechce být honěn jako viktorka_od splavu muž
.
ja jezdeni na kole nemela rada, protoze kopce a skupina natrenovanych nadsencu, kteri zmizi nekde v dalce ...
Ted si kolo vylozene uzivam. V Holandsku je skvela cyklisticka infrastruktura, vsude cyklostezky. Jezdim 2x denne 15 km do prace/z prace +nakupy + projizdky po okoli.
711990 no presne![]()
711990 ocelovej tál sem si přála loni a jako nelituju
jako vzhledem k tomu, že byl od bratra, jehož dárky jako překvapení jsou..ehm..no..eee..no, je lepší si přát ten spotřebič ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.