Luna je, to je možná pro někoho docela zvláštní, ale mně to přijde milé a takové nevím, asi pozorné?!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Já mám radost z prvního letošního běžkařskýho výletu! ![]()
notna to je moc hezký ![]()
My jsme kalendář dělali vždycky všem babičkám a dědečkům. Ne teda jen fotky, ale vždycky jednu tématicky upravenou s nějakou pohádkovou postavou a potom na stránce dvě třeba z toho měsíce. Kluci vždycky vybrali, obrázky a vymysleli, jak tam chtějí přidat. Taky se na to všichni těšili. My jsme s tím skončili a začal brácha s holkama a i já chci vždycky jeden kalendář pro nás
.
Luna Já myslím, že je to od ní hezké. Sice zvláštní, ale milé.
Kalendáře nedělám, dávám fotky vytištěné ve fotolabu.
Ja jsem si fotoknihy vnuku dělala sama z toho co jsem nafotila .My jsme je mívali docela často,tak bylo dost materiálu. A mě to bavilo.
notna Mrvicu jsem videla na koncerte, byl trochu teatralni, ale hral uzasne. Kamaradka je Chorvatka, tak me vzala, kdyz tu byl.
Narazila jsem na něj, když jsem sjížděla na YouTube Polunina. A prožíval to hraní tak, že jsem víc zírala na něj než na tanec. Teď už si pouštím jen na poslech. I když on jako chlap má pro mě poradny charisma.
Dneska pojedeme na Slunečné krále ![]()
Po nucene lockdown abstinenci dnesni navsteva zofin by stones ![]()
nolita bylo to paradni, pujdem zas! :)
jinx rozhodne![]()
Večer jsme měli s mužem zážitek skoro jak z Menzelovýho filmu. Pozdě večer za oknem intenzivní zvonění, otevřela jsem a vyklonila se- pod okny procházel nametenej Mikuláš a dva čerti. Byli perfektně oblečení a namaskovaní, jeden ten čert měl teda naváto víc než dost a jak furt klopýtal, tak mu padal obrovskej zvonec. A ti dva, co šli napřed, na něj už ze tmy volali "a my tě stejně milujem, Františku" a ten padal a nadával. Děsně jsme se smáli. Padat ještě hustě sníh, byly by to osmdesátky hadr.
Mně udělala radost totální blbost. Šla jsem nakoupit a v obchodě nakupoval mladíček s očima jak dvě studánky a tak jsme se na sebe krásně dlouze zadívali, zarouškovaní a zamotaní do šály, no být mladá a svobodná, tak napíšu o tom aspoň nějakou poetickou povídku...
Prostě to bylo milé a hezké.![]()
Kde? My jedem zítra do Jizerek. Moc se tesim
@Tulipe V Jizerkách, jo, ale nevím, jak to bude teď, je fakt teplo ![]()
@Tulipe V Jizerkách, jo, ale nevím, jak to bude teď, je fakt teplo
byla jsem v sobotu a na některých místech už byl asfalt ( třeba kolem Krásné Mari), projet se dalo, ale jen jedním pruhem . Taky bylo dost úseku s rozbředlý sněhem. Asi budeme muset počkat na další sněhovou nadílku a ochlazení.
Před chvíli na mě zazvonil kurýr s velikou krabicí. Manžel mi chtěl udělat radost, tak mi koupil slona :-). Vůbec nechápu, jak ho to napadlo, on to tady snad čte :-).

999 no ale nununu!:)
999 Jeje
(věta "manžel mi chtěl udělat radost, tak mi koupil slona" zní jako z nějaké indické telenovely) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.