Garfie tak to je super ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie Ty jo, moc držím palce hlavně dětem, ať se tam sžijou.
Garfie kdyz clovek musi sam a neni nablizku nikdo, kdo by mu pomohl, vydoluje ze sebe i to, co nevi, mam to vyzkouseny ![]()
Garfie to je super, musíš z nich mať obrovskú radosť. :)
Aranel o děkuji! :D potěšilo mě to
Garfie to je ale úžasné! Máš moc šikovné děti. Jsi na ně pyšná, co? Právem.
Torrah paktofonika Děkuju, radost mám a hlavně se mi trochu ulevilo, že ten přesun třeba pro ně nebude tak tragicky náročný, jak jsem se bála. Ta škola vypadá fakt báječně, všichni jsou hrozně milí a vstřícní.
Garfie Ty jo, to musis mit fakt sikovny deti!
Karja Né, ony jsou úplně normální, to ty učitelé tam jsou bezva, ale fakt. Myslím, že to pro ně bude přínos!!
Garfie No zrovna si říkám, že to musí být pro děti úplně úžasný, jako na jednu stranu je to sice určitě náročný se odstěhovat na delší dobu pryč, ale na tu druhou, vyrůstat nějakou dobu v Japonsku a chodit tam do školy, no tyjo, taková zkušenost, to bude skvělý!!
Garfie doufam, ze nas budes pak hojne zasobovat vypravenim a fotkama!
Garfie to je skvělý, jsou šikovní :)
Garfie ty máš úžasné a velmi schopné děti
moc ti ten pocit pyšné maminky přeju....a nebuď skromná
ano,učitelka je moc milá,když děti pochválila,ale tvé děti jsou báječné![]()
Garfie super tesim sa s tebou aki su sikovni ![]()
Garfie taky mám radost s váma. Ty jsi taková holka do nepohody, děcka to díky tomu zvládnou a bude to pro ně do dalšího života zkušenost k nezaplacení. :)
Karoleena Já jim to normálně závidím!!! Myslím si, že to pro ně bude skvělá zkušnost, ony to teda ještě pochopitelně nevidí, takže je to trochu těžký, ale já už mám téměř jistotu, takže o to víc jsem schopná tomu čelit.
bram Ty jsi milá, ale máš pravdu, holka do nepohody, to já jsem! ![]()
A děkuju všem!! ![]()
moora Si piš, až vám to poleze krkem!!
Garfie To je hezké. A co děti, jak ten pohovor vnímaly? Jsou moc šikovné. Nenatěšilo je to, když to tak hezky zvládly?
Garfie je to úžasná příležitost pro ně. Budou z nich opravdoví svetoobcani. ![]()
![]()
Garfie tak to je úplně úžasný! Super děti ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.