Garfie Jsou šikovní a určitě se dobře zapojí. Teď to možná tak úplně neuvidí, ten přínos, ale jednou určitě ano.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
notna Myslím že jo. Zdají se mi takoví víc v pohodě, trochu se přestaly bát. Syn mi řekl, že se pořád trochu bojí, ale už se nebojí angličtiny. :-)
Garfie Dočítám až teď po práci a taky se připojuju ke gratulacím, to je prostě paráda!
Garfie ja se strasne tesim na fotky z japonska na ig. A deti jsou skvele :)
Garfie Jsou moc šikovný, asi po mamince :-).
999 Po kom taky jiným, že jo? :-)
Ale jak jsem tady včera někomu odpovídala, že ještě netušíme nic o odjezdu, tak už jsme dostali víza a muži včera napsal šéf z Japonska, že očekává jeho nástup od 1.ledna! Už se vidím, jak místo zdobení stromečku balím čemodany!
.
Garfie jejda! tak to je bleskovka:-) ale to date, super![]()
viktorka_od splavu No já s děti asi dorazíme trochu se zpožděním, ale zařekla jsem se, že chci mít sbalené a odeslané věci lodí než odjede on, fakt nechci aby mi to tady zůstalo celý na krku, víš jak. Raději tu budu měsíc bez nábytku. ![]()
Garfie ti jsou šikovní
. Všichni jste! Taky se těším na fotky.
Garfie nic nerikam![]()
Garfie tak to je fofr.
Garfie já tě vážně obdivuji.
Mě by z toho termínu mrsklo.
notna Myslím že jo. Zdají se mi takoví víc v pohodě, trochu se přestaly bát. Syn mi řekl, že se pořád trochu bojí, ale už se nebojí angličtiny. :-)
Deti jsou opravdu moc šikovné. Obdivuji celou vaši rodinu. A těším se na tvoje zážitky. Pro mě je to úplný sci-fi. Stěhovala jsem se za život 4x a bylo to peklo. Já jak někde zapustim kořeny, nemůžu se hnout.
continuity Ale nemrsklo, prostě musíš
Ale jako teda....zaskočená jsem byla. Naštěstí Japonci to podmínili spoustou povinného lékařského vyšetření před nástupem a jaksi podcenili covid a Vánoce, takže předpokládám, že do začátku ledna se to nestihne, uff. :-)
notna Ono když jdeš dočasně, tak je to jiné, musíš to brát jako maxidlouhé prázdniny.
Garfie klobouk dolu, ty deti fakt maji po kom byt sikovne! Takovouhle bojovku bych asi nedala.
A prosim, napsala bys mi do sz, jak te najdu na IG? Diky!
Kokoska Jasně, mě by zase zajímal IG Sweet Potato, někdo říkal, že tam viděl fotky, ale já ji asi nesleduju? :-(
Garfie tak u nás je ten domased s koreny muž, já už mám roupy, že bych se možná někam stěhovala. Ale řešili jsme to kvůli jeho práci z ta léta, co jsme spolu asi 3x. Nene.
continuity Tak ty už jsi ten jeden "velký" přesun zažila, já vím, že Slovensko není žádný kulturní šok :-), ale stejně je to nějaké rozhodnutí, které musíš udělat. Nevím, jestli něco takového má za sebou i on? A pak je fakt hrozný rodíl, jestli jdeš natrvalo, nebo jen dočasně (i kdyby se z toho časem měl stát trvalý pobyt, už je to přece jen jiné).
Garfie no hlavně jsem byla tam, kde slunce nesvítí. To se pak některa rozhodnutí dělají lépe.
Ale on žil jako dítě dva roky v Vietnamu, a rád na to vzpomíná!
Garfie Drzim pesti, at to vsechno zvladnete, kdyz to ted nabralo obratky.... a tesim se na historky z japonska...
a deti jsou samozrejme skvele![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.