Pavlena závidím.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pavlena Užij si to! Jezdila jsem s dcerou do lázní, bylo to super. Občas se mi po tom zasteskne. Tam jsem poprvé zjistila, jak se na mateřské paří. Byly jsme dvě z celého domu, kdo přijel bez flašky ![]()
![]()
Sweet Potato Zarinya Garfie Janulik03 999 continuity notna dekuju vsem, co nam to preji..!!
No a pareni, to tam taky zvladnem! Jen ted uvazuju, co vse sbalit, bez sjezdovek nam zbyvaji bezky a "praseni" se ve snehu, coz je sakra narocna disciplina, to chce hodne kvalitni oblecky.. ![]()
Pavlena ty jo, já ti to snad závidím nebo co
já jsem tým sjezdového lyžování ale letos teda lituju, že běžky nemám. ozdravovnu samozřejmě moc přeju, užijte si to
Torrah Podle me jsi uplne nadstandardni babicka! Rozhodne bych si na tvem miste vsechny uvahy, ze se venujes malo odpustila. Je to opravdu hrozne moc pomoci a casu;-).
Pavlena Uzijte si to tam holky!
My si dnes odběhli pětadvacítku v Brdech a taky tam sněžilo vodorovně ![]()

Pavlena to je super, to bych taky brala.
Pavlena krásný hory
Karja díky moc. Mám okolo sebe spíš rodiny, které jsou v jednom místě, jen třeba jsou babičky ob ulici nebo ob ves, a tam je to mnohem intenzivnější, ty styky. Na druhou stranu třebas dvě mé kolegyně z práce mají občas pocit, že jsou až zneužívané - přijedou z práce, na nádraží už čeká snacha, vrazí jim děti a jde si po svém. A ony by si třeba taky rády odpočinuly, ale hlídají třeba denně. Ne že by neměly vnoučata rády, ale občas jich mají až nad hlavu.
Já jsem hlavně ráda, že nám vztahy klapou a že se všichni vidíme moc rádi, což je za mě nejvíc.
Dnes jsem jela do práce později - sníh, sluníčko, mlha
, měla jsem chuť zastavit a jít se jen tak procházet....
Byla jsem před chvilkou povolána k šéfovi. Ha, nic jsem neprovedla, jen mě pozval na panáka ![]()
Jeho strýc pálí slivovici a z ní dělá zázvorku. Jak tvrdý (a slivovici zvlášť) nemusím, tak tohle je teda mňam!
andulka01 kobereček s občerstvením
andulka01 V pracovní době?
Pohled z Kanady!
(Jak na ČP jinak nadáváme, online pohlednice jsou geniální)
andulka01 Byla jsem také povolana k šéfovi na kobereček, aby mi řekl, že se brzy zblázní. Slivovice nikde![]()
Sweet Potato Mám se stydět? ![]()
Mha Promiň, ale...
to byl celý obsah jeho sdělení?
V tomto případě slivovici vlastní a pozvi ty jeho, evidentně to potřebuje ![]()
andulka01 Ano, budova prázdná a neměl si komu postěžovat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.