barbucha tak o prani k narozkam tady neslo, slo o to, ze osoba ktera po detech doposud nevzdechla ma najednou pozadavek at ji pravidelne telefonuji, jelikoz povinnost. no tak urcite![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
barbucha Mě dneska moje maminka řekla Mho, nehrb se a narovnej se. ![]()
barbucha si niekedy ako pokazený gramofón, vzdávam to
musim sa barbucha zastat, nepise nic zle ani rypave a vlastne nikto z nas nevie ako to presne je a kazdy si tam asi aplikuje to svoje. Pomaly to vyznieva ze pani ti dava rozkazom ako general. ![]()
Garfie Několik kolegyň z práce je v každodenním telefonickém kontaktu s dospělými dětmi (30 letá dcera např.). Někdy si volají i několikrát denně. Pokud není třeba něco organizovat, s něčím pomáhat, tak to nechápu. Připadalo by mi, že jsem je špatně vychovala, když se mě pořád drží za sukni.
Dusivka je moje matka, ale to je jedno.
moje kamarádka s manželem to mají tak. Oba jedináčci, obě jejich maminky žijí samy. Denní telefonáty, i několik denně, jsou u nich naprosto normální. Nám s mužem to připadalo divné, když jsme např. u nich na víkend, a kamarád se vytratí na hodinu do vedlejšího pokoje, protože jde telefonovat s mámou... Jim to ale nevadí, je to pro ně naprosto přirozené...
mnum no, já tohle znám z práce a tam mi to teda v pořádku nepřijde.
Torrah tohle je jedním slovem úžasné! Vnoučata budou mít báječný vzpomínky na prázdniny ![]()
Mha Když si to nevychovala dosud, třeba si to ještě vychová!![]()
Isca Starého psa novým kouskům nenaucis![]()
Mha Jakej starej pes! Pokud existuje ještě starší pes, tak jsi furt mladej pes ![]()
mnum tak ono je to asi taky o tom, o čem si povídají. Pokud si povídají jen tak, a řeší stejné věci jako třeba s kamarádkou, tak ok. Ale měla jsem kolegyni, co takhle několikrát za den telefonovala se svou víc jak dvacetiletou dcerou, a tam mi to teda divný přišlo, protože za ni řešila úplně banální věci - co si má dát k obědu, co vzít na sebe, kam jít něco koupit, kde si nechat vytisknout otázky ke zkouškám apod. A pak tyhle věci vyprávěla nám...doteď si pamatuju, jak svým kolegům líčila, jaké má dcera problémy s výběrem podprsenky ![]()
![]()
Dneska mi radost udělala Isca ![]()
SunEclipse no ten kamarád za mamku řeší všechny praktické záležitosti typu úřady, nákup nového mobilu, on to všechno vymyslí jak a co a ona to pak musí ještě rozebrat ze všech stran a několik dnů, docela únavné to je pro něj a hlavně pro jeho ženu. Ale bere to tak, že je to jejo povinnost vůči mamince. Kamarádka má s mamkou takový smalltalk, o počasí, co měla která k obědu, koho potkala cestou z práce, že si koupila nové boty atd... já bych takto fungovat nemohla, ale každý jsme jiný
Já vám všem děkuju, ale jako babička mám spíš pocit, že dělám málo. Ono těch pár týdnů je prostě jen pár týdnů. Ale bohužel, poměrně náročná práce a pak ta vzdálenost mi zatím víc nedovoluje. Holt až časem... Jen doufám, že budu mít dost elánu i za dva roky :D
mnum jj oba ty případy - přesně popsáno - mám právě skoro z první ruky a je to teda dost strašný, mě by z toho kleplo:-) a dělat to manžel tak asi klepnu jeho:DDD obě dotyčné dcery ale jsou s tím v pohodě.. tudíž je to jejich věc
Mně dneska udělala radost cesta do práce, svižným tempem, v čerstvě napadaném sněhu, čistý ostrý vzduch do plic, nikde nikdo, pár aut až před špitálem. Do uší sluchátka, v ruce termosku s čajem. Začla jsem po novém roce chodit výhradně pěšky. A i ta práce mi dneska udělala radost. I klidný večer s dětma, koupání bez přetahování, umyté vlásky bez řevu. A teď to ticho, pár posledních světýlek na okně, sklenka vychlazeného ryzlinku a pár kostiček staré goudy. Někdy je i tak málo hrozně moc.
Torrah podle mě je pár týdnů víc než dost! Já mám mamku blízko, takže není problém na hodinku dvě jí nechat děti, což je super, ale za tu dobu třeba trochu poklidím nebo si vypiju kafe. Ale hlídání na týden, to je opravdový psychický voraz. (Kluci jsou zatím na týdenní hlídání malý, ale ani do budoucna nevím, nevím)
marieu to je tak hezký![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.