Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 21:15

viktorka_od splavu no, doba je šílená. Člověk aby radost drobnohledem pohledal. Dřív jsem to neuměla- hodně jsem zpomalila a rozkoukala se s dětma.

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:04

marieu jj. mně první dítě přineslo radost z prosté existence světa - začala jsem chodit po ulicích s připitomělým blaženým úsměvem, který mě neopustil doteď.. a druhé, to "zlobivé" mě naučilo smíření s vlastní nedostatečností a s tím, že vůbec není potřeba všechno stihnout, u všeho být a od všeho mít klíče

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:22

marieu moc ráda čtu tvoje příspěvky 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:30

Já tu svou laťku musela snížit docela dost, ale i tak se dají najít hezké chvilky. Třeba když táta usne hned po desátý a pustím si dobrý film.

Na stole mám kytici žlutých tulipánů a pokaždý mi pohled na ně udělá dobře. Koupila jsem si hyacinty a každý den jsou blíž k rozkvětu. 

Podařilo se mi zcela samostatně rozběhnout ten kávovar a kafe bez kofeinu s kokosovým mlíkem je teda moc dobrý.

Syn dnes udělal jednu z posledních zkoušek za jedna. Dcera poslala video, kde ta malá princezna lítá už jak torpédo. 

Zavolala kamarádka z Anglie, že jsou živý a v pořádku. Měli kovid i s dětmi, už dobrý. Jiná kamarádka měla po pěti letech od rakoviny prsu naprosto perfektní výsledky. Zapily jsme to každá tím, co měla zrovna u sebe a doufám, že brzo i někde v reálu.

Je dost pozitivních věcí, ale někdy si je musím připomenout nahlas, abych neviděla jen ty negativní. Ta dlouhá sociální izolace mi nedělá dobře, i když jsem introvent. Jako vocaď pocaď

A teď budu mít spoustu překvapení v balíčkách od COSu, to bude radosti

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 22:59
Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 23:04

Jennyfor fakt to nemáš lehký. Ale ty jsi nezmar a máš velmi zdravy náhled na život. Prostě to všechno zvládneš, protože musíš. Není na výběr.

Ja bych se taky tak ráda nekdy zhroutila, od všech starosti utekla, vymazala je.

Ale tak snad někdy příště.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 23:05

marieu to jsou ty malé radosti všedního dne. A když si je člověk uvědomí a začne si je užívat, tak je to prostě super :)

49363 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 23:06

Jennyfor řezaný tulipány z lidlu mi kolikrát zachrání duševní rovnováhu

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 23:13

viktorka_od splavu já si přihazuju kytku ke každýmu nákupu z Rohlíku

A taky se na ní nejvíc těším. Ty jogurty, chleba, mlíko, máslo, mražená brokolice, brambory, kuřecí prsa.... to je jen nutnost. To ta kytka, kvůli tý ten nákup vlastně dělám

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 23:17

Mně zrovna tulipány k zimě úplně strašně nesedí. Jakákoliv jiná kytka by mi tak nevadila, ale pohled na tulipány, když venku sněží, mi připadá úplně praštěný.

49363 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 23:28

Pinot Noir no právě!

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 23:28

Miluju tulipány. Žlutý tulipány. Každý týden si v Lidlu koupím kytici.

Ve středu jsme s kamarádkami daly kafe a jedna nám privezla každé kytici žlutých tulipánů. A tak jsem měla doma dvoje!

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 18. ledna 2021 23:45

Pinot Noir Pro mne jsou ty žlutý tulipány symbol naděje, že jaro bude. A ta žlutá je taková optimististická. Já nemám zimu ráda, tak takhle to jaro přivolávám.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 05:56

marieu krasne sa to cita, uplne

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 05:57

Jennyfor teda ty to mas huste, je fajn ze aj napriek okolnostiam mas silu namale potesenia. Drzim ti v tom palce

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 08:26

viktorka_od splavu aha, tak to mám velmi podobně- zvlášť to smíření se sama se sebou. Tys tomu dala ta správná slova. 
žluťásek nechci to tu lakovat narůžovo, decentně jsem vynechala ranní hysterickou scénu "mamijácisteboudopáce"... ale je to fakt, jak kdyby mi po dětech někdo rozsvítil na všechny ty drobné radosti.

Jennyfor přeju ti moc a moc těch radostí. Ale ještě víc bych ti přála, aby sis mohla aspoň částečně ulevit... a připomělas mi ty kytky- bez těch taky neumím být. Tulipány z lidlu jsou klasika

Pinot Noir možná je to brzy, ale s těmi tulipány si nemůžu pomoct. Sundáme vánoční výzdobu, přeběhne půlka ledna a na mě jde jaro. Já bych sázela a přesazovala, až bych brečela. Tak aspoň ty cibuloviny...

bram

Janulik03 některé dny se fakt hodně povedou.

Myslím, že to tak mám i proto, že se pro nás na podzim všechno změní- první třída, školka, návrat do práce naplno, možná služby? Že to je poslední období, kdy můžem spoustu dní nechat plynout a užívat si maličkosti. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 08:42

A když jsme u těch cibulovin, tak před naší školkou začínají v trávě vykukovat sněženky. A to mě vždy spolehlivě rozradostní. 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 19. ledna 2021 09:55

marieu když se ty drobné radosti pojmenujou,hned je líp

Jennyfor jsi obětavá a silná žena

....a všem:tulipány z Lidlu jsou taky moje malá radost

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 10:05

Můžou bejt i drobnokvětý žlutozelený karafiátky, hodně moc karafiátků? Tulipány neměli

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 10:09

Janulik03 

Dík brouku Máš pravdu, že nikdo do toho nevidí a co snese jeden, druhýho už vytáčí...

Škoda, že někdo místo odpovědi (když už to musí bejt) musí hned začít druhýho hodnotit. No jo no, není každýmu přáno.