barbucha hodně moc karafiátků v jedný barvě je taky veliká krása. Někdy je víc skutečně víc. 
Co Vám dnes udělalo radost.?.
To je krásná kytice! Teď nevim jak se to jmenuje... ale kupuju si je taky často - strašně dlouho vydržej!
Jo, kytka musí bejt, i kdyby na chleba nebylo ![]()
barbucha já si ten název taky nepamatuju. Mně se teda líbí hlavně v tý bílý barvě. V květinářství si vždycky řeknu "tak co, nekouřím, nekoupím si 2-3 krabky cigár týdně, koupím si kytku..."
marieu třeba se ozve někdo povolanejší, ale za mě je to Astromelie.
černá káva Tady je povolanejsich málo, jsou-li![]()
Žluté tulipány miluju, proto vás varuji, nehledejte si, co to znamená v květomluvě.
černá káva máš pravdu
teď teprve vidím, kolik existuje kultivarů...
Že sme cez víkend nabrali nový dych v prekrásnej zasneženej prírode. Psychohygiena, čerstvý vzduch, turistika, zimné radovánky ako za starých čias.
milacka krásné všecko- zážitek i fotka ![]()
marieu ďakujem, potrebovali sme to, ja po zdravotných problémoch, ktoré ma prenasledujú dupľom![]()
milacka ooo ![]()
Dceři schválili pobyt v ozdravovně, já jedu jako doprovod..
3 týdny na horách, hromady sněhu a žádní lidi, protože vleky nejedou... Skoro po roce se můžu na něco těšit!![]()
Pavlena Hezkyyy![]()
Pavlena to je super.:-)
Musím velmi pochválit servis Philips. Přes WhatsApp jsem se domluvila co a jak, poslali mi kód na vyzvednutí kartáčků. Ve čtvrtek přijel kurýr z GLS a dnes už je nám doma vyměněné.
Nejdýl vlastně trvalo se k tomu dokopat a pak počkat než nám skončí karanténa.
Pavlena Tyjo!!! ![]()
Pavlena to je dobra sprava ![]()
Pavlena Super, moc vám to přeju :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.