betsey to je nádhera ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
betsey Prekrásne fotky! ![]()
Ginger Biely kvet Pinot Noir jitřenka ďakujem, bola to nádhera
betsey v dierách jsme byli jako děti, byla to velmi dramatická vycházka na běžkách. Původně jsme měli jít jinudy, ale to nějak nešlo. Nahoře jsme potkali nějaké rozsápané zvíře nebo co a informační tabuli o tom, jak se chovat, když potkáme medvěda. Ten potok byl trošku rozvodněný, takže tam pár dětí zahučelo. Kamarád potom říkal, že se bál o holý život (bylo nám asi tak osm)![]()
Byla jsem dost překvapená, když jsem tam byli za pár let, že je to jen krátká odpolední procházka![]()
betsey to je krása, ale já bych si to dala radši v létě.
betsey to je krása, ale já bych si to dala radši v létě.
![]()
betsey BTW jak se slovensky říká mačkám na boty? Taky mačky?
dyndaAj v slovenčine sú to mačky.
dorota Díky.
betsey top fotky
inak ako čítam všetky príspevky, mali ste úžasný deň, bárs by ich bolo čím ďalej, tým viac.
betsey BTW jak se slovensky říká mačkám na boty? Taky mačky?
A není to ve slovenštině nakonec logické? Chytnou se drápkem![]()
betsey jezis to je krasa. V zime sme tam este neboli. To sa neomrzi
Jojo, a jestli už tě někdy sekla česká mačka do nohy, asi už i víš, kdo udělá mňau.
betsey Mala by som sa hanbiť, je to môj rodný kraj a na Malom Rozsutci som nikdy v živote nebola, ani v lete, nieto v zime. Obdivujem každého, kto sa v zime vyberie na túru, ja by som sa na tých chodníkoch pokrytých snehom a ľadom v Dierach asi prizabila. Rozsutce som včera obdivovala z okna.
Evaeva tak ale niekedy aj krátka odpoludňajšia prechádzka môže byť boj o holý život :-) Popravde si to v Dierach na bežkách vôbec neviem predstaviť :-)
dorota no ja som tam bola tiež len druhýkrát v živote, a na Veľkom som bola len trikrát. Môj muž tam bol snáď 30 krát už. Ja zľadovatelé chodníky tiež nemám rada, od začiatku až do konca som mala mačky, tak to sa dalo
betsey Na Veľkom Rozsutci som bola len raz v živote, v lete. Mačky nemám a na túre v zime som nikdy nebola, ani v Malej Fatre, ani inde. V Dierach som bola veľakrát, ale iba v lete, príp. na jeseň, v zime nikdy nie. Fotky sú však úžasné, určite ste si to užili.
dynda Tak mi to nedalo a etymologický slovník mi moc teorii potvrdil![]()
Že jsme vyrazili brzy ráno a stihli parkoviště na Dlouhé louce. Skvěle upravený stopy, lidu dost ale ne davy, mistama úplně nikdo. Příjemných 18 km bruslení.
Krása, závidím z karantény ![]()
dorota no ale mala som aj zlú chvíľku, keď sme sa už hodinu brodili v snehu nad kolená, mala som chuť si do toho snehu sadnúť a poplakať si :-)
Jak to je? Já bych si myslela, že to horolezci přejali ze slovenštiny i s produktem, když teda slovensky jsou to taky mačky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.