Catherinne tak to bezpochyby![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Že jsme vyrazili brzy ráno a stihli parkoviště na Dlouhé louce. Skvěle upravený stopy, lidu dost ale ne davy, mistama úplně nikdo. Příjemných 18 km bruslení.
andulka01 sneh a blankytná modrá obloha, čo viac si pre zimné radovánky priať, verím, že ste si to užili.
andulka01 taky teleport by sa hodil, krása!
andulka01 nadhera ![]()
Trošku jsme u toho vymrzli, ale jenom malinko.

andulka01 to jsi mozna dnes potkala syna, taky byli na Dlouhe Louce. My jsme bezkovaliv Harrachove, azuro a stopy i pro skate vzorne upravene.
Že jsme vyrazili brzy ráno a stihli parkoviště na Dlouhé louce. Skvěle upravený stopy, lidu dost ale ne davy, mistama úplně nikdo. Příjemných 18 km bruslení.
tohle je hezka zima.:-)
Ginger Dneska bylo krásně asi všude na horách. Harrachov
tam jsem dlouho nebyla.
continuity krásná fotka
Dnes pohodová neděle, ač je muž na služebce. Nejdřív tři hodiny v přírodě s kamarády, sluníčko svítilo, děti se vyřádily, doma jsem si pak sama obarvila vlasy a dopadlo to velmi dobře (huraaaa), během odpoledne si kluci hráli, já z náhlého popudu vytřídila ze skříně kupu oblečení, která půjde zitra do kontejneru. Teď už je tu klid, sedím u krbu, dám si něco dobrého a pustím nějaký film.

Malenge Super deň! ![]()
Malenge to zní skvěle ![]()
Já měla taky moc pěknou neděli. Tři hodiny venku s kamarádkou, přinesla mi brownies a tři knihy, zašly jsme si na kávu do kelímku, večer jsem upekla z přezrálých banánů chlebíček k snídani, když bude muž zase týden na HO, ať hezky začne, zacvičila jsem si a jdu si číst.
dzizisketaTak to byl super den. Občas si takový taky dopřeju.
Tento víkend jsem spíš proležela, ale usoudila jsem, že to nebylo špatné. Trpím u oparu na teplotu a oteklou půlku obličeje, takže to byl přesně včerejšek, kdy jsem ležela a skoro celý den prospala. Dnes ještě v rámci odpočinku znovu postel a četba. Ještě mám volno zítra, ale to už vidím i na to cvičení a procházku a potom už zase šup do procesu.
Renusatko Jee,když tě tu vidím, jednou si se zmiňovala o nějakých šamponech/mýdlech na vlasy, co hodně prodlouží intervaly mytí. Co to prosimbylo zač?
Renusatko Jee,když tě tu vidím, jednou si se zmiňovala o nějakých šamponech/mýdlech na vlasy, co hodně prodlouží intervaly mytí. Co to prosimbylo zač?
a tady se s dovolením háčkuju ![]()
Aj ja som mala krásnu nedeľu. Tura na Malý Rozsutec cez Janosikove diery

Takto na fotkách je to všetko krásne ![]()
betsey - krása ![]()
betsey to je krása ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.