objevila jsem nádherné sochy!
(teda já z nich jsem unešená...)
Valérie Hadida
![]()

objevila jsem nádherné sochy!
(teda já z nich jsem unešená...)
Valérie Hadida
![]()

Miru ty jsou úžasné! Strašně se líbí ta čtvrtá.
...viď? Možná se mi líbí proto, že já takhle také sedávám(všechny ty pozice),
a je v nich taková křehkost i vzdor...
Miru přesně, je taková něžná a současně silná, jsou opravdu krásné. Díky, že jsi je sem dala!
Miru jsou fakt krásné ![]()
euridike Hele, víš, že jsi tady vysochaná?
Pinot Noir To je krásný!
Sweet Potato Jééé, ona tam mandarínka zase je ![]()
Tak sem v pátek na 3 týdny míříme..! Aktuální foto, takhle tam bylo dnes odpo.. ![]()

Pavlena
paráda, tři týdny!!! Ten výhled na Kozí hřbety je prostě luxusní. Moc si to užijte a dobře se ozdravte ![]()
andulka01 děkujem...! cítím se ozdravena už teď, jen když na to koukám... A mmch, tenhle barák hrál v Jak vytrhnout velrybě stoličku..! Němec balí Preissovou po cestě z báru a přitom stojí před jídelnou ozdravovny.. ![]()
Pavlena Je to na úžasným místě. Vlastně se divím, že z toho už dávno není nějaký "luxusní wellness resort". Asi ti budu závidět (mám jet do Špindlu pracovně, ale nejspíš to neklapne).
Pavlena bude to určitě super, opravdu ozdravuje už ten pohled.
No kupodivu se na té čtvrté fotce fakt tak nějak nacházím, protože je to můj typický způsob sezení, navíc ty vlasy - ty vlasy fakt sedí... ![]()
...viď? Možná se mi líbí proto, že já takhle také sedávám(všechny ty pozice),
a je v nich taková křehkost i vzdor...
![]()
![]()
Pavlena tyjo, doufam ze je dcera ok, protoze vam obema fakt hodne zavidim!:D
Pavlena Jéj, doufám, že můžu přát, abyste si to doopravdy užily. A dobře valn to udělalo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.