Ginger včera Krčský les taky naprosto skvělý na běžky
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01 vcera zadny omezeni v Jizekach nebyly nebo jsem nic nezaregistrovala. Mozna trochu min lidi. Na Maliniku v 11 hod bylo 18 volnych parkovacich mist.
at jde prezentace od ruky.
Catherinne no to by asi slo, ale ja dnes neco pohodoveho na rovince.
Ginger Aha, tak to je pak škoda, ale aspoň už víš
a dik
Luna u našich mám krabicu s rôznymi pohľadnicami, pozdravmi. Na tých od kamošky som sa amiala, až mi slzy tiekli.
A potom som narazila na tie od ex - a pri tých by mi slzy tiekli skôr od zlosti.Koľko prázdnych slov ten papier znesie...
Luna Já si taky jednu dobu psala deník a do něj přepisovala sms. Roztrhaný skončil v popelnici už dávno, byla to dost hrůza. Jinak mám krabici, ve které mám asi všechny dopisy a pohledy, co jsem kdy dostala.
To je asi nějaká rodinná úchylka. Takovou krabici má i mamka a babička. Ostatně máme i dopisy, co dostala prababička, třeba když ji její sestra nabádá, aby si dala pozor na toho U. Že sice on má peníze, ale ona i bez peněz je cennější. Všechno dobře dopadlo, U. je nakonec můj pradědeček a žili spolu šťastně až do smrti.
brrr No ja jsem mela kdysi krabici s dopisama, co mi psala kamoska z tabora, mela obrovsky literarni talent, no a to mela snad 12 let. Ja si ji snad jdu vygooglit, co z ni ted je!![]()
Ale kluci mi teda nikdy nepsali, dodnes si me vubec nevsimaji, milostnych dopisu mam presne nula a mam z toho traumicko:
Luna já taky nedostala žádný milostný dopis, akorát pár esemesek:) Ani od muže.
Luna Já jsem, co se týče milostných dopisů taky na nule, možná jeden pohled by se našel :)
Luna Mám krabici taky. Před několika lety jsem ale vytřídila a nechala si ty nejhezčí - dopisy, povídky a básničky, romantický pohledy z Paříže a tak.
Dětské a vysloveně puberťácké zápisky se naštěstí nedochovaly :-)
Tak tyhle do mrazáku ale dávat nebudu ![]()

Pinot Noir To je krása! ![]()
U nás ještě včera sněžilo, ale dneska už je taky modro

U Vltavy běžkaři, koloběžkaři, pěškaři, pejskaři, otužilci... a kačenky!
Včetně kachničky mandarínské!

nádhera dnes a téměř bez lidí![]()
Pinot Noir to je krásný!
Sweet Potato a labute.![]()
Zarinya
A husy. Ale já jim všem říkám důvěrně kačenky.
Ginger dala bys prosím vědět, jak se na Hostivarske přehradě jezdí? Trasa je někde nad ní, jak bylo to hradiště? My jsme dnes byli na okruhu v Senohrabech, fajn!
Ale Jizerky jsou nejlepší, příští víkend zase :)
Tulipe objeli jsme Cimicky haj , kde se klasicky da bezkovat jen na nekolika loukach a na zamrzlych rybnicich. Pak byla jeste pekna stopa na poli nad silnici do Kreslic. Skate v Cimickem haji jde po hlavnich cestach. Rybniky jsou zamrzle a da se po nich jet taky. Hlavni cesta z konecne autobusu na Hajich k hrazi Hostivarske prehrady je shrnuta a posypana sterkem, misty asfalt. Prehrada je komplet zamrzla a bylo to za cely vylet nejlepsi svezeni. Da se od hraze az na konec. Dnes tam bylo hodne lidi, ale jak je prehrada velka, tak to bezkare neohrozuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.