Catherinne Renusatko tyjo! diky za dokumentaci, tohle bych si nepredstavila ani v nejdivocejsim snu. Ale uz chapu, ze clovek nema dojem ze mu to vypadne, sedi to v uchu hezky
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Catherinne máš moc pěknou čelenku, co je to prosím za značku?
bram to je pletený určitou osobou ![]()
Catherinne tak vyřiď osobě, že se jí to moc povedlo :)
bram díky ![]()
V práci to stojí za vyliž kapsu, ale doma od muže a velkémalé ![]()
marieu to je krása, všechno nejlepší, hlavně zdraví a ať je brzy všechno zlé pryč.
continuity ano, zdraví nám všem. A aby tohle velký špatný bylo brzy u konce... děkuju ![]()
marieu vsechno nejlepsi![]()
marieu Všechno nej a ať se ti daří ve všem co máš před sebou
Jo a 40+ je fakt ok ![]()
marieu krásný narozeniny ![]()
marieu Všechno nejlepší! Mám pocit, že jsem to četla tady (ale asi i někde jinde), že po 40 je to nejlepší, tak si to užij. Ostatně o ženách to tvrdili i někteří mí brigádníci (27 a 35) ![]()
marieu to je nádhera
Korona jednou pomine, ale tohle je nejdůležitější - máš skvělý zázemí a to je velké štěstí, tak přeju, ať je to tak pořád.
continuity viktorka_od splavu Catherinne brrr bram děkuju opravdu z celého
. Už teď mi ten věk přijde dost dobrej. Člověk je ve formě, v práci celkem etablovaný, chuť na sobě pracovat ještě nepominula, zázemí v rodině je vybalancovaný, spousta stresů z minulosti mě už opustila, a až malámalá začne v noci spát i před úplňkem a zbaví se ječení coby hlavního komunikačního prostředku, bude skoro k nevydržení dobrý
.
Všechno pěkné přeju
marieu moc hezke, vse nejlepsi:)
marieu krásné
všechno nejlepší přeju
marieu všetko naj
!!!
marieu vsechno nejlepsi a at te tvuj optimismus nikdy neopusti. Moc rada ctu tvoje prispevky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.