marieu Líbí se mi oboje, prsten teda víc.
Myslím, že sis vybrala hezké dárky!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
marieu hezky vyber :)
Maureen 999 Garfie Lamicka Karja děkuju, připadala jsem si děsně rozmařile. Normálně nosím jen bílé pecky s kamínky, snubní a zásnubní jsem nosila před dětmi, i když to kvůli neustálému sundavání v práci hrozilo neustálou ztrátou- s péčí o miminka jsem je ale schovala definitivně. Roky mě ani nenapadlo obhlížet šperky a teď toto!
marieu všechno nejlepší, obojí sis vybrala moc hezké...
Hezké šperky. Budou ti dlouho dělat radost.
kocoureksuggy nolita Děkuju, taky si myslím, že na dlouho.
Kamarádka, o 14 dní mladší, se kterou se známe od batolecího věku, mi dneska nechala poslat další překrásnou kytku ze stejné dílny, jako byla ta od muže. Ach, nikdy jsem nebyla středem pozornosti, s malýma dětma se člověk přirozeně upozadí, jsem z toho všeho úplně na větvi.
Mám ofarbene vlasy ![]()
Ale právě takový by narozeninový den měl být. Tedy alespoň já si to myslím ![]()
Mám radost, na dnešek jsem spala 8 nepřerušených hodin! Sice bych to tak potřebovala aspoň týden, ale i to se počítá. Holčičky mě nechaly v klidu vypít svou ranní vodu s citronem a dokonce i rychlou sprchu v klidu, samy se umyly a ustrojily. Cítím se skoro jak plnohodnotnyl člověk, snad to vydží aspoň půl dne. Ještě to počasí (skuhrám na něj teď každodenně, s koronou je posun k lepšímu v nedohlednu, tak aspoň to slunce a teplo)... před skoro 3 týdny nám moje mamka přivezla dva květníky s bledulemi, těch pár lístků, co pustily, se ani nehne a krčí pár cm nad zemí, skoro se zimou choulí k sobě)
marieuopozdene vsechno nejlepsi a vybralas krasne sperky
marieu no tá zima se nás drží. Pritom kdyby se dalo normálně provozovat zimní sporty, tak to i ocením.

continuity opět moc pěkná fotka, všímala jsem si už dřív, že ti ta zima fakt jde (fotit)! U nás po ránu regulérně chumelilo. Vypadá to malebně, ale...
clothilde děkuju!
continuity Krásna fotka. ![]()
Moje čerstvě plnoletá neteř dnes byla poprvé v životě darovat krev! Normálně jsem dojatá, udělala mi opravdu radost! ![]()
marieu dodatečně vše nejlepší :-) šperk sis vybrala moc pěkný (ten prsten se mi taky líbí)
Garfie to je hezký ![]()
Magráta Je, prý se domluvili ve třídě a šli celá parta!
Garfie To je super, ja jsem tak dlouho chtela chodit, az uz nikdy nemuzu.
Tak ji vyrid ode me velkou pochvalu.![]()
continuity Krásná fotka a ty stopy vyznívají tak poeticky.
Mentální věk o 16 nižší ![]()
https://www.arealme.com/mental/cs/
Akorát ta migréna, kdyby se mě dnes už pustila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.