marieu vse nejlepsi k narozeninam! a pak ukaz, jaky sperk sis vybrala :)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
marieu Vsechno nejlepsi
a hrozne rada ctu ty pozitivni komentare ohledne veku, me to ceka presne za rok.![]()
marieu přidávám se s gratulací, všechno nejlepší![]()
Liesel Kan Torrah Mrakoplas Tak Betty děkuju taky hezky!
Dadoo všecko nejlepší Růžence!!
Aranel děkuju, ta zpráva o ukončeném očkování bez potíží je ale lepší ![]()
Luna víš jak- pořád přesvědčuju sama sebe, že je pořád na co se těšit.
999 děkuju, nakonec jsem vybrala takovou drobnost na běžné nošení. A žádný minimalismus nakonec...
https://klarabila.cz/produkt/nahrdelnik-bird/.
Ještě jsem chtěla napsat euridike , že ten link na IG s těmi fotkami je úplně snový. A taky mi vlastně dneska udělal radost.
Tak to mě fakt moc těší
& ráda to vyřídím autorovi fotografií...
marieu Je hezký, jemný. Já když si přečetla žádný minimalismus, tak jsem čekala něco opuletního, jako prsten z mého avataru
.
999 rodiče mi mocí mermo chtějí koupit taky šperk na památku, prostě je to takové tradiční. Takže jestli tohle není opulentní

pravda, na tvůj avatar pořád nemá...
marieu to se snad ani nedá nosit, ne? Vypíchnuté oko a tak...
Catherinne vidíš, možnost využití v sebeobraně mě vedle estetické funkce nenapadla.
marieu Ten vypadá moc hezky, i když asi nikoli na denní nošení. A teda třeba bych naživo změnila názor, ale takhle na obrázku mi připadá spíš jemný než opulentní, asi tím jak připomíná jarní poupě :o)
DruI pro mě je to už poměrně výrazný šperk, ale tím motivem působí nesmírně křehce. Rozhodně soliter a rozhodně na příležitostné nošení.
marieu ten retizek sis vybrala dobre, moc se mi libi.
marieu náhrdelník je krásnej ![]()
Kokoska Pinot Noir padl mi do oka, nakonec jsem ho vybrala s ohledem na kolegy, aby nebyli rozpačití z designu, ale zároveň se mi hodně líbil. Nu a ten prsten, to je doopravdy odvaz k tomu, jak jinak konformní jsem. Líbí se mi celá ta kolekce Flowers od Prokić, s tím, že mám obecně velkou afinitu k přírodě a z ní vychazejícím motivům.
marieu ten prsten je fakt dobry. Jak preferuji sperky uplne jine, tak tento, na prilezitostne noseni, na vecer (hahaha, kde jsou ty casy), k nejakym cool satum, by byl perfektni.
marieu Všechno nejlepší! Oba dva šperky se k tobě moc hodí a je to pěkná památka než něco obyčejného;-)
marieu všechno nej-
a dostala jsi krásné dárky![]()
Renusatko No, za rok už by třeba mohlo být otevřené něco, kde jim zase přidusíme personál. ![]()
Šla bych hned.
marieu Ten prsten od rodičů se mi líbí moc :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.