Procházka na Petříně

Procházka na Petříně

Úplně hloupá radost, ale dnes jsem prodala úplně všechna kola po klukách a mám si to nechat za snahu.
Moje snaha byla 5 minut focení a po tom, co jsem to dala na FB, tak 5 minut do prodání
. Bylo to 7 kol v dobrém stavu. Od odrážedla až po juniorské.
Renusatko tyvado 7 kol, kde to skladujete?
Ja vzdycky predmet prodam hned po zakoupeni noveho, aspon ten naklad tolik neboli... Akorat teda sjezdovky mi tu zustaly lezet, zato u bezek mi malem utrhli ruce...
PavlenaAčkoli nejsem nejstarší dítě, tak mám nejstarší děti
, takže jsem čekala a máme sklep velký. Jenže dál máme holčičky, takže ty potřebují, dle mojí švagrové, růžová kola. Lyže tam taky máme, bude to určitě stejný problém a růžové lyže
. Zase teď se mi to hodí, celkem dobrá suma najednou a další kola už nepotřebují.
Renusatko tak to pak jooo. No jsi hodna, ale pro dobrotu... Dceri je to nastesti u sportovniho vybaveni sumak, nejvic toho na ni odpadne od syna kamosky, ale jak ho zna a ma rada, tak ji nevadi ani hneda helma a cernomodry kolo.
Pavlena Já myslím, že našim holkám by to nevadilo taky, problém je jinde
.
A mně ne dnes, ale v pátek, trochu mě to pobavilo, trochu udělalo radost. Japonská holčička, co k nám chodí skoro každý den s maminkou byla nešťastná, že syn není doma. Tak mu před domem vyrobila dlouhý dopis....
To je prostě krásný! :-)
Překvapení ohromilo ![]()
tak na vysvětlenou, můj muž byl zamlada havíř a fáral na šachtě. Tu práci miloval a těžce nesl když začali šachty zavírat a musel jít za prací jinam.
A já na aukru objevila aukci hornických odznáčků, všech možných šachet, různého stáří z různých dob, zůčastnila jsem se a aukci vyhrála!
Koupila jsem nový album a všechny odznaky vyčistila a zapíchala buď podle sérií, pokud byly nebo jen tak jeden vedle druhého, práce na 4 hodiny ![]()
Byl strašně překvapený a udělalo mi to obrovskou radost
Jo a osmnáctiletá whisky je taky skvělá ![]()

Catherinne
seš skvělá
Catherinne super! Všechno nejlepší oslavenci ![]()
viktorka_od splavu díky, jsem
, to je dárek šitý na míru ![]()
Malenge díky
Catherinne to je úžasný dárek, věřím, že potěšil
Catherinne paráda, originální dárek :)
Catherinne Jak už zde zaznělo - jsi skvělá! ![]()
A mě potěšilo, že jsem začala cvičit a posilovat. A že mě to baví daleko víc než dřív, před nemocí, kdy jsem cvičila na výkon. Teď od toho nic nečekám, dělám to v klidu, po trochách a tělo to zvládá. Možná tím prospeju i své imunitě, co myslíte?
A úplně jsem zapomněla napsat, že jsem mu k tomu koupila ještě velkou lupu ![]()
Dalia imunitě to stoprocentně prospěje, a zvlášť v tom režimu, který máš - tedy že to děláš s radostí, na pohodu a ne na výkon.
Catherinne to je super ![]()
Catherinne to je tak strasne hezky, pan vypada ze je dojaty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.