žluťásek aha... ještě by to šlo teoreticky na překlad nad oknem- pokud máte hlubší výklenek. Mám takhle navrtaný háček na takovou a la arabskou lucernu na čajovou svíčku, ale lucerna je relativně těžká a háček masivní. Na tu kapku by stačil nějaký drobný nenápadný hřebíček imho.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Na chatě jsme mívali okna s fazetami, pamatuju si jak jsem číhala, kdy a kde vytvoří duhu a chytala ji.![]()
marieu mě to zajímalo spíš tak ze zvědavosti. Máme okna na sever, nesvítí sem slunce prakticky vůbec. Na léto super, ale v zimě je tu docela ponuro celý den.
žluťásek ach tak. Taky jsem viděla pěkné závěsy z hlazených barevných korálků. Duhovky to neudělá, ale proti světlu to taky vypadá pěkně.
Muž má dnes padesátiny a já mám pro něj tak úžasný překvapení, že se mu podlomí kolena. Já asi nedočkavostí neusnu.
Když se to povede, poreferuji za 24h. ![]()
žluťásek kryskaly mam upevnene na malickom privrtanlm haciku medzi oknami. Mame stare spaletove tak to idli jednoducho. Ale aj na garnizlvej tycy zavesene mozu byt.
Catherinne To je skvělé! V dnešní době se překvapení dělá strašně těžko.
Catherinne Držím palce a jsem zvědavá....
Catherinne
Doufám že to klapne a jsem zvědavá! :-)
A mně ne dnes, ale v pátek, trochu mě to pobavilo, trochu udělalo radost. Japonská holčička, co k nám chodí skoro každý den s maminkou byla nešťastná, že syn není doma. Tak mu před domem vyrobila dlouhý dopis....![]()

To je milý ![]()
Garfie To je krásný :-).
Catherinne Držím palce ať se ti to povede
. Já se ze stejného důvou těšila na Vánoce a povedlo se. Do dnes to všem vykládá. Přitom to nebylo nic zvláštního, jen překvapení.
Garfie to je hezky! Chudak holcicka, az odjedete, bude ji smutno.
Kokoska Ona jezdí na prázdniny do Japonska, shodou okolností bydlí její babička taky v Jokohamě, kde budeme bydlet my. Tak už se několikrát ptala, jestli tam budeme na prázdniny zůstávat!!! :-)
Je opravdu milá a neuvěřitelně si spolu rozumí.
Garfie tak to je stastna nahoda :)
Garfie To je ale hrozně hezký, takový dětsky roztomilý.
Kan
Je to milounký, jsem ráda, že jsem to stihla vyfotit.
žluťásek my to máme zavěšené před každým oknem na vlasci ze stropu, nemám u každého okna garnyž
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.