Janulik03 přidávám se do klubu těch, co mají zavěšené krystaly v (neumytých) oknech. Chtěla jsem je umýt dneska, ale po včerejším řádění s rýčem po zahradě nemůžu na záda ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato jejda
dekuji
Janulik03 okoukala jsem to u známé. Výtvarničí, učí v ZUŠ a doma má spoustu zajímavých věcí. Ty krystaly se mi moc líbily. Okna už doopravdy volaly po umytí, jen se mi do toho vůbec nechtělo v tom chladnu. Snad vydrží aspoň týden bez dětských otisků.
Taky mám krystaly a neumytý okna. Dělám, že je nevidím (ty okna), není kdy je umýt. Ale ta duhu miluju, muž si pořád stěžuje, že to v okně zavazí, ale já je nedám.![]()
Zdejším učitelkám vše nej k svátku!
Gellnerova tzaziki tv Dadoo a všechny ostatní
Ďakujem aj ja. ![]()
Sweet Potato jé, děkuju ♥️
Sweet Potato Ďakujem
.
A můžete prosím, konečně někdo dát foto nebo odkaz na ty krystaly do oken. Vůbec se nechytam a myslím, že je potřebuji.
Tak Betty a jeste bych si prosila navod, jak to do toho okna upevnit![]()
marieu děkuji, viktorka_od splavu taky potřebuješ? Tam bude návod.
Tak Betty Zrovna jsem chtěla napsat to stejné ![]()
marieu Krása, akorát bych nemusela tu povrchovou úpravu pokovem, já raději čisté sklo, jenže to zas neudělá ten duhový efekt. Okna umytá mám, záclony nevedu, takže prostor by byl.O
Okno jako křišťálový lustr. :D
maji sice kulicky, ale za mensi penize. Snad by to taky fungovalo. Maji myslim od 4,5 cm do 2 cm.
tady zaujal stojan na mobil a lak na nehty, ale toho kamení!! Terasa mýho srdce
Kan my máme čirý a duhovek plnou kuchyni. Obávám se, že to je nějaká madeinchina, tak se je chystám vyměnit za tu preciosu.
marieu já si to asi neumím představit, nechtěla bys přidat i fotku? Ten vlasec je napnutý na rámu okna odshora dolů? a ty krystalky zajištěné uzlíkem? Nebo jen volně zavěšené shora?
žluťásek kapka má nahoře ve špičce otvor, na něj navázaný vlasec a ten přivázaný nahoře na garnýži.
edit: dneska už to nevyfotím, snad zítra po práci ještě stihnu lepší světlo.
marieu děkuju! My nemáme tu garnýž, proto mě vůbec nenapadlo, jak to upevnit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.