Já zase četla "bagrista" a vůbec jsem nechápala, co má společného se slazením. Mozek chce jít spát![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
jerry tak keby si ma videla, ako som dokázala pred skúškami bagrovať nutelu!
Na bagrování Nutelly nepotřebuju ani zkoušky![]()
Tak na dnesek se mi zdalo o Potrefenáhusa priteli/muzi/spolubydlicim. Hral na neco jako dudy v nejakem strasne super orchestru, byl dost mladej, vypadal jako Jan Budar a pak si nechal narust vlasy a vypadal jak Steve z 90210.Nicmene jsme z nej byly tady vsechny unesene a celkove jsem mela v tom snu pocit, ze Husa nam pekne keca, ze kdyz s nekym takovym zije, tak to musi byt neskutecna mlada zajimava krasavice a tady se prezentuje uplne normalne a byla jsem z toho takova dopalena:-D. Tak jsem zvedava, zda bude na rade I nekdo dalsi. Ja myslim, ze bych to tu nemela cist pred spanim;-).
no...![]()
Sweet Potato tyhle výchovný metody....
krom půl cukrenky bych chtěla ještě pikolo!
lol
Potrefenáhusa no a rekni, vypada tvuj drahy spis jako Jan Budar nebo spis jako Steve?![]()
711990 no zrovna si říkám, ze jestli tu šířim takovej dojem, tak nás zaručeně nikdo nepozná
Potrefenáhusa :-D:-D Jen prevliknout kocku a psa;-)
Karja to bude větší problém :-) holt když si člověk pořizuje ty originály, musí s timhle počítat :-)
Mutziputzi a co tím chce básník Pavlík říci? Jsem si úplně jistá, že na koncertě Arakain, Kabátu nebo nějaký metalový kapely by to vypadalo úplně stejně, možná i hůř. To je prostě úplně stejná sorta lidi. Nerozumím jim, nechápu je. Nic mi to neříká.
Spíš se ale zamyslím nad tím, že na Ortel nechodí jen kvůli muzice. Ta "pravda" zazněla až příliš často. A to mě děsí. Ta "vlastenecka" komunita. To podhoubí, že kterého tohle vyrůstá.
Ale nepřekvapuje ne to. To bývá v každé době, v každém režimu.
Poprvé jsem tedy slyšela Ortel, dobře zpiva
aale ta fanouskovska komunita je šílené odpuzující.
Dadoo Ortel je dement a jeho obdivovatele jeste 10x vetsi, on na nich aspon vydelava...rozdil mezi Ortel fans a jinejma vidim v xenofobii a jeste nizsim IQ, ma z nich prdel, vyssi filozofii v tom nehledej![]()
Dadoo Zajeď na Brutal Assault (příští rok, letos je prý vyprodáno) a uvidíš, že ta metalová komunita se fakt s fanoušky Ortelu nedá srovnávat, rozhodně to není stejná sorta lidí. Fanoušci Kabátů jsou možná knedlíci, ale rozhodně nejdou na koncert, aby se přidali na vlnu xenofobie.
zelene.oko nezajedu![]()
mne, jako totálnímu neznalci ti lidé přijdou prakticky stejní, minimálně napohled, odhlednu-li od té xenofobie. Ta tupá omezenost je tady zcela evidentní.
Takže to berte jako velmi povrchní pohled člověka, který o hudebním fanouskovstvi nemá ani páru a Ortel ani nic podobného nikdy neviděl ani neslysel
mne, jako totálnímu neznalci ti lidé přijdou prakticky stejní, minimálně napohled, odhlednu-li od té xenofobie. Ta tupá omezenost je tady zcela evidentní.
Takže to berte jako velmi povrchní pohled člověka, který o hudebním fanouskovstvi nemá ani páru a Ortel ani nic podobného nikdy neviděl ani neslysel
![]()
Tak teď nerozumím - čí tupá omezenost je evidentní? Tvoje?
Osobně preferuju před hodnoceními "na pohled" trochu větší znalost věci.
Tak teď nerozumím - čí tupá omezenost je evidentní? Tvoje?
Osobně preferuju před hodnoceními "na pohled" trochu větší znalost věci.
![]()
![]()
zelene.oko koukám že právě tvoje. Ale s tím mám zkušenost. Tak ještě jednou: o kterých fanoušcich byla řeč? Nápověda: Ortel. ![]()
Dadoo Ale ty jsi přihodila fanoušky metalu a píšeš, že jsou "všichni stejní", tak z toho pak vyplývá, že tu "tu na pohled tupou omezenost" vztahuješ i na fanoušky metalu. Nebo jsi to měla na mysli jinak?
Dadoo hele přečti si to sama po sobě co píšeš, než tu začneš rozdávat blahosklonný mrkací smajly..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje