Čo vás dnes rozosmialo?
Sweet Potato a jeste jim unika pojem jazyková lokalizace ![]()
Estara ano, u nas sa hovori modrak akémukoľvek modrajucemu hribu. Ja nazvoslovia vôbec nepoznam, ani hriby v podstate, zbieram len so skusenejsimi.
Karja Neodepsala jsem nic, on ten příběh je už taky pomalu sedm let starej. Ale o dva dny později jsem se na koncertě potkala s tou, kvůli který mi tak ublížil
(a už s ní taky dávno není)
Kronika!! ![]()
Aranel Hihihi, mozna ze text ,,prosim te, ten pribeh je uz sedm let starej,, by taky nebyl spatnej!
Tak to jsem sa fakt pobavila.
Já teda nejsem nějaká zarytá feministka, ale docela chápu ty exponované, co se snaží o nějakou drobnou změnu a když si přečtou toto, tak (minimálně) začnou hlasitě dýchat
z článku o EQ ...
Jednoduchým příkladem, hovořícím za všechno, může být obyčejná všední manželská komunikace. Manžel přichází z práce s rýmou. Empatická manželka s vysokou emoční inteligencí okamžitě rozpozná, že mu má jít z cesty a chovat se, jako by její životní láska právě umírala. Samozřejmostí bude čaj, aspirin, vitamín, teplá deka a chutná krmě, zřejmě jeho poslední v tomto životě.
Naopak nezkušená družka mávne rukou a pronese zcela pravdivě, že ona právě přechodila zápal plic a obstarala kupu dětí a domácnost, aniž by si troufla čerpat nemocenskou.
Která z nich se bude těšit z harmonického manželství, je nabíledni. Čímž byla zodpovězena i ta nejdůležitější otázka, k čemu nám vlastně ta zatracená emoční inteligence vlastně slouží…
(jo a napsala to Prudičová... no jo, nomen omen
)
Samantha Ja se priznam, ze za takovyhle podminek bych se mohla na harmonicke manzelstvi vy.... ![]()
Vzdyt to je jako mit doma dozivotne dite, ktere nikdy nevyroste - tem zenskym to fakt prijde normalni!?
Samantha Delam to tak a zadam totez
Samantha Já třeba začnu i skřípat zubama, kromě hlasitýho dejchání. Kupodivu hledat genderově zrcadlový článek je jak jehlu v kupce sena, páč ženský rýmu nikdy nemají a když mají, tak netrpí a nikdy nepotřebujou přinýst pytel pomerančů a krabici kapesníků a kotel zázvorovýho čaje... a manželé jsou všichni dokonalí už jen proto, že si nás vzali...
Nesnáším to. Fakt. Tyhlety články, takovej tenhleten mikromačismus, jsou MOR. Na to si totiž troufne každej a stokrát nic umořuje snahy o rovnováhu pohlaví velice efektivně.
Aranel Já si teda myslím, že zrcadlové články nenajdeš hlavně proto, že po nich neni poptávka.
já teda du z cesty a vařim čaj, když je to opačně, tak jsem za obojí ráda též, rýma je hnusná nemoc, se chlapům nedivim, že na to umíraj
Potrefenáhusa Taky na rýmu umírám. Na rozdíl od mého muže. Takže rozčilovat by se vlastně měl on, jak je sexisticky škatulkován.
Sweet Potato Já taky. A můj muž, když má rýmu, tak třikrát smrkne a jednou kýchne. Já týden trpím jak zvíře a vypadám jak dement.
Ja to znam i genderove obracene, jezis to byl kreten, svoji ryme rikal chripka![]()
Samantha Ja se priznam, ze za takovyhle podminek bych se mohla na harmonicke manzelstvi vy....
Hlavně co je to za harmonii a jak se z ní mám těšit, když musím bejt za kašpara?
barbucha Ja teda nevim, ake to ze nekomu frknu paralen, caj, jidlo a deku ze me osobne kandidatku na odebrani volebniho prava a tupou subinku nedela.
Hele, píšou že se máš chovat, jako by ti životní láska umírala... já tyhlety hypochondry odmítám podporovat a na jejich skuhrání nejsem zvědavá. Mluvíme furt o rýmě, ne?
Chlap jako opora, pche.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje