Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline viktorka_od splavu
48924 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 18:36

barbucha taky při rýmičce umírám a vyžaduju teplé nápoje, deku a vaření teplých večeří, přesně tak stejně, jako poskytuju dle potřeby já:-) kdyby někdo nad mým "skuhráním" takhle hnusně mávnul rukou, to by teda žádná harmonie nenastala

48924 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 18:38
Reakce na Sweet Potato:

Potrefenáhusa Taky na rýmu umírám. Na rozdíl od mého muže. Takže rozčilovat by se vlastně měl on, jak je sexisticky škatulkován.

​jojo přesně. já mu to posluhování musím přímo vnucovat, páč aby mu teda došlo, že budu chtít to samý (dojde, a dělá to dost ochotně) a on teda dokud vysloveně neumírá, tak ani nemrkne, stěží poznám, že je nemocnej

Offline barbucha blogger
35180 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 18:50

viktorka_od splavu 

Teplý nápoje jsem schopná poskytnout a i acylpyrin podat (páč totiž zjevně jsem jediná která ví, kde je ), o teplejch večeřích už nejsem tak přesvědčená Ale! Nesmí k tomu nikdo skuhrat a oblažovat mě detailním popisem objevivších se příznaků moru. Sama vidim, když někdo mele z posledního... ale ten článek mě popudil prostě. Proč má bejt vždycky jen žencká ta která se stará?! Aby udržela ten harmonickej vztah, no prosimvás.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 18:51

viktorka_od splavu to některý chlapi maj, ze naopak odlejzaj sami umřít do nory 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 18:55

barbucha tam nepisou ze vobracene se to nedela

Offline barbucha blogger
35180 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 19:33

Mutziputzi 

Ne, nepíšou. Ale nepíšou taky, že se to obráceně dělat má!

Podle mě si ta tetina prostě vybrala špatnej příklad pro emoční inteligenci... eště měla dodat jak muž je hlava rodiny a žena tím krkem

Offline barbucha blogger
35180 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 19:34
Reakce na Potrefenáhusa:

​To dělám já! 

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 20:15
Reakce na barbucha:

Mutziputzi 

Ne, nepíšou. Ale nepíšou taky, že se to obráceně dělat má!

​No hlavne pisou, ze tetina prechodila zapal plic bez toho, aby polevila v peci o deti a o domacnost, cehoz si pan tvorstva zrejme ani nevsiml - a i kdyz uvazim, ze se jedna o nadsazku, tak mne z toho vychazi, ze proste na peci v pripade zhoubne rymy ma narok jen ten pan tvorstva, a tom stoji to harmonicke manzelstvi. S cimz se autorka muze jit vycpat!

Ja samozrejme taky nemam problem uvarit caj, donest kureci polevku, dojet sama na nakup, apod. pokud nekomu neni dobre. Ale totez vyzaduju i pro sebe (a to mi v tom textu autorky jaksi chybi), a hlavne rymu fakt odmitam uznat za dymejovy mor

48924 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 21:46
Reakce na Potrefenáhusa:

​a pak minimálně jeden exemplář na světě, kterej prostě funguje dál, jako by.. jako by byl ženská

Offline continuity
41805 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 22:47

My jsme kdysi s holkama mely chlapi rozdeleny na Hrdiny a Hypochondry. Ani jedno neni zadna slava. Hrdina vypada jako papirove lepsi varianta, ale je to jenom zdani, vetsinou zas nechape, ze nekomu muze byt fakt spatne, protoze sam zasadne nestona a do prace se vypravi i s tim zapalem plic.

48924 příspěvků moje polička 09. zaří 2019 23:03

continuity tak ono se to životem ještě naštěstí nějak dál vyvine:-) co teda já vůbec nepobírám a zazlívám to tzv emancipaci, je že spousta chlapů vůbec nebere v potaz svou fyzickou převahu a jelikož ta "rovnoprávnost", tak očekávají stejnou fyzickou sílu, jakou mají sami, i od ženy. klidně i od těhotné, protože "těhotenství není nemoc", zároveň už vůbec nerozumí takovým těm starodávným pravidlům, že ženě se podrží dveře, podá ruka při nastupování/vystupování a podobně (což má opět své fakt odpodstatněné důvody)

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 00:14

viktorka_od splavu já jsem ženská a při rýmě nefunguju, už jenom to iq, který klesne vzdycky aspoň o 100 bodů

Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 08:21

continuity Bohužel  Hypochondr občas není v chápání jiných o moc lepší než Hrdina - hlavně proto, že nikomu přece nemůže být tak zle, jako jemu, protože chytá ty nejkrutější moribundy a má delikátní organismus. Ale abychom chlapům nekřivdili, tyhle modely se vyskytují napříč oběma pohlavími. 

Offline barbucha blogger
35180 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 08:23
Reakce na MP Marge:

Ale totez vyzaduju i pro sebe (a to mi v tom textu autorky jaksi chybi), a hlavne rymu fakt odmitam uznat za dymejovy mor

​Ty seš můj člověk

Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 08:30

viktorka_od splavu To si myslím, že zazlíváš špatně, páč to není tzv. nebo netzv. emancipací, ale idiotstvím dotyčných, kteří si toto idiotství omlouvají, jak se jim to hodí. I v dobách a místech , kdy "slabé a intelektuálně méněcenné"  ženy nebyly/nejsou  puštěny do mužských sfér, se stávalo, a ne tak zřídka, že na ně byly/jsou   často kladeny nároky na a za hranicemi jejich fyzických sil. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 08:35

Hele tetina co přechodí zápal plic a navrch o tom "pravdivě" vykládá je na facku stejně jako pán co rýmu prezentuje jako dýmějovej mor a žádá péči, tohle neni o emancipaci a genderovejch rozdílech, ale o debilitě a přepíčenosti zúčastněných. Ten boj za rovnoprávnost deklarovánim, že takovýho chlapa teda nikdy a blablabla tim fakt nevyhrajete, vsadim se, že ty co nejvíc nesouhlasí s popsanou variantou se jí v reálu nejvíc blíží

Offline Aranel
6343 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 09:11

Potrefenáhusa Souhlasím, vždycky mám pocit, že mi ten hlen ucpal neuronový dráhy v mozku.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 09:26

Partner je normální, žádné extraoprašování nevyžaduje a nezneužívá, já taky ne, ale když je někomu špatně ... pro mě je ta situace vzhledem k reálu nastavená nepochopitelně. Ale když si někdo domů pořídí "dítě" nebo "rodiče", tak se nemůže divit, že se dotyčný tak chová. A leckterá žena si taky ráda hraje na matku. 

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 12:19

Me staci ze kdyz mi je zle a zavolam muzi at vali dom, ze umiram, ze tak v 99% pripadu ucini bez kecu pripadne obstara pecovatelku (cti tchyni). Opecovavani vetsinou nepotrebuju, poradim si sama. Ten jeden pripad chripky kdy nejdriv lehl on (jako ze fakt kvalitne, vypadal ze opravdu umre) a po trech dnech i ja se zase postaral on potom o mne. On totiz nebyva nemocny, a kdyz uz jo tak bohuzel patri do kategorie hrdina a nekdy bych ho zabila... 

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 10. zaří 2019 13:14

z FB:

kdyz si prectete jmeno Lars Larsen pozpatku a mate cca stejne blbej smysl pro humor jako ja, muze vam to docela zprijemnit den