Mulen tak snad nebude mit pravdu, kdyz rika, ze ted bude doma a pak zacnou velke prazdniny ![]()
![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
999 No jejda, vidíš! Pamatuju jak jsme o tom mluvili, když (před deseti lety) moje babička dostala mobilní telefon k devadesátinám....že jako malá telefon ani neznala...a kolik toho za to století zažila!
Garfie Pamětníci...:-)
Sweet Potato Začal nosit na stará kolena vousy jako Karel Gott. ![]()
Sweet Potato ten oslik je bozi, to jsou tak krasna zvirata, na ty jsem ujeta, jen moc veci s osliky neni![]()
stes Oni určitě dříve či později přijdou do módy. Sova, plameňák, lama, lenochod...co je zvířetem na jaro/léto 2020? Netopýr?![]()
Sweet Potato doufam, zatím mam jen dva exempláře na míse z Řecka
Londýn dnešních dnů.. ![]()

Dadoo teď píše dcera že v tescu jsou jen prázdný regály, nesehnali ani žrádlo pro psa:-(
A co prožívá náš oblíbenec Komínek v těchto těžkých dnech? :-) Aktuální tisková zpráva....
Mysleli jsme, že víkend bude vzhledem k situaci poměrně klidný, avšak opak byl pravdou. Naše hlídky v podstatě jezdily od případu k případu. Z těch běžných to bylo několik krádeží, protože krást se zkrátka musí, vir nevir. Když už se nehlučelo v hospodách, přesunuli se křiklouni do bytů a oblažovali své sousedy. Sbírali jsme opilce, dvakrát řešili stížnosti na prodej piva skrz okýnka restaurací. Při dvou rvačkách musely být použity donucovací prostředky. Dále jsme museli řešit momentálně zaostalého hlupáka, který psal po vozovce nápisy sprejem „Korona“. Asistovali jsme hasičům při prověřování možného požáru v činžovním domě. Pak nějaké drobnosti jako nalezení domácí potkani, snowboardové prkno v řece, dvakrát klíče v autě, voda v podjezdu, děti točící se na kolotoči. Prostě taková klasika. Z té se vymykaly tři trestné činy, které jsme předávali republikové policii. V jednom případě se jednalo o cizince, který se vloupal do budovy bývalého hotelového domu, kterého na základě alarmu zadržel náš psovod. V dalším se jednalo o opilého muže, který neudržel své nádobíčko v trenýrkách a chtíč na uzdě a začal onanovat před ženami, které venčily psa. Když se nakonec ukryly v domě a zamkly vchodové dveře, zkoušel to alespoň přes sklo. I tohoto muže strážníci zadrželi a omezili na osobní svobodě. Celkem se v našem systému od pátku odpoledne do pondělí do rána objevilo šedesát zápisů.
Dadoo to hlídají ten toaleťák? ![]()
Je dobře, že pořád neztratil humor![]()
continuity Nedivila bych se
Na ulici přepadli člověka a ukradli mu toaleťák, který si nesl z obchodu.
Obchody jsou vykoupené, lidi fakt šílí.
Dadoo to jako fakt? Ja viem, nie je to vtipne pardon ale ![]()
Dadoo já teda nejdřív taky myslela že jsem ve vtipech![]()
(ale mně se to směje, když máme bidetovou sprchu:-P
viktorka_od splavu už se ti vrací dcera? Zítra jedou dva busy z Londýna, ale jsou už plný, prý budou asi ještě i další.
Moje druhá dcera se přihlásila jako dobrovolnice. Ptala jsem se jí na ochranu a prý na to kašle, stejně to v tom bordelu prý dostane, tak ať to je co nejdriv
ddost se bojím.. Je astmatik, navíc kouří. Ale je to marný.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje