andulka01 Nutrii? No ty blaho, tech se desne stitim. U nas teda tolik nejsou, jen snad v jedne lokalite, kde tusim, ze si je nekdo naucil a kdovi jestli je pak taky nesni.
Čo vás dnes rozosmialo?
Potrefenáhusa No, ten krocan mi prijde horsi, ze on jako skoci, labut snad moc neskace...ale zkouset to nebudu;-).
Karja ona vypadá na břehu dost nemotorne, ale ve vodě je to jiná. A když na tebe to torpedo útočí a syci a ty jsi v té loďce... no bojím bojím. My bychom loď asi neprenaseli, pac muž toto vyhýbání se domnelemu nebezpečí nemá rád, ale teda asi bych padlovala dost hbitě.
Karja Tady (i tym kde chytá sambo) jich je strašně moc. A furt maj mladý.
Potrefenáhusa já se labutí bojím od mala (mám je samozřejmě ráda, ale z bezpečné vzdálenosti)... jako malá holka sem chodila domů pěšky kolem rybníka a párkrát seděla labuť na cestě, někdy dokonce na chodníku... když se dalo přejít, tak sem přešla na druhou stranu, někdy sem prostě počkala
ani nevím, kdo mi to tehdy říkal (a dítě uvěří čemukoliv), ale prý labutě útočí do očí, takže sem měla fakt regulérní strach
Karjatady je hodně nutrií a taky se jich štítím. Z těch jejich zubů se mi zvedá kufr
. Jdeme se vždycky podívat s klukama na kačenky a ty zubatý obludy nás pronásledují ![]()
Pinot Noir Nechutny proste! Ty vocasy.....
Pinot Noir Karja jaky vobludy???:(

711990 Fuj! Horsi jak kovid, mit toto na noze, tejden se myju!
Karja ty jejich pacinky
kdyz si berou mrkev, jsou bozi. Ale mne prijdou rozkosny i hadi, no. Co nedavam, jsou velekrabi a chobotnice.
Karja a dity dyť je to čumáček...
711990 To je krasnej cumak! ![]()
711990 no hele, bacha na ně, abyste s prckem jednou blbě nedopadli. My šli v zimě koukat na labutě a tam ty mrchy zvyklé na krmení byly pěkně nakrklé, že jim nic neneseme. Ta největší natvrdo vyskočila na zadní a sápala se do kočárku na malého, který měl křupku. Fuj. Na zařvání nereagovala, musela jsem ji shodit botou a normálně mě kousla! Nemít pevné zimní kožené boty mám po prstech, ty zuby jsou obrovské
a to můžu být šťastná, že nehryzla mimino.
Malenge ja jim nosim kila mrkve:D ale zatim jsem chodila bez ditete
ale jo, zebrat oni umej!
711990 Mě nevadí vůbec nic. Chobotnice jsou úplně skvělý a děsně inteligentní (a taky dost umanutý), ale je fakt, že k velekrabovi jsem teda blízko neplavala. Mě strašně vadí, když je pod vodou cokoliv mrtvýho, uhynulá ryba je panika. Na suchu mi to tolik nevadí.
andulka01 ja prave vim, jsou proste dokonale inteligentni, ale ja se jich silene bojim. A olihni jeste. Nebo ne bojim, jsou mi neprijemny:) mrtvoly mi asi nevadej, pokud se v tom nemusim koupat....
711990 To jsi samaritán, já bych jim nic nekupovala teda. My krmíme jen ptáky na zahradě
ti jsou ňuňu. dítě bych k nim nepustila, to je jak cizí pes, spíš ještě horší, jsou šíleně oprsklé.
711990 To takhle ve dvaceti metrech přeplaveš skalku a za ní vysypaný mrtvý ryby co rybáři asi neprodali. No takže si s mrtvolama prostě zaplaveš chca nachca
pro mě zlej sen.
Malenge u nás jsou tak přežraný, že už se jim úplně jedno, co kdo dovalí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články