Oliver zabavil Adéle růžový tričko s kytičkou a trvá na tom, že ho musí nosit i ven!
Čo vás dnes rozosmialo?
Ještě loni se synek 3 roky nechal přesvědčit, že kluci nosí nalakované jen palce na nohách, když jsem si lakovala nehty já i starší dcera. Pak se vážně ptal dědy a táty proč to taky nemaji ![]()
A nedávno chtěl jít ven v sestřině modré tylové sukýnce, já bych ho nechala, ale muž byl rezolutně proti. Starší sestra je prostě vzor.
Já jsem si malovala, že když už se mi teda narodil kluk (a byla jsem poněkud zklamaná, že nebudou šatičky, sukýnky, sponečky a podobně), tak že ho aspoň budu oblíkat jako malého gentlemana, košile a tak. No tak do zhruba 2 let mu to bylo jedno, pak další 2 roky bylo cokoliv s límečkem na seznamu "ani omylem" teď je ochotný se občas i slušně obléct, ale představovala jsem si to jinak ![]()
A pokud jde o soutěž jak to teď vypadá u vás doma, tak fotit nebudu, ale vzhledem k tomu, že jsme se v březnu stěhovali a část nábytku (třeba knihovnu )jsme chtěli koupit v Ikee, kterou nám zavřeli, tak kromě dětského chaosu je tu i skladiště knížek a dalších věcí. ![]()
JankaM Mě syn asi do 3 let strašně rád ty nehty lakoval ![]()
Ignis to já jim lak do ruky dát nemůžu, byla by nalakovaná celá domacnost.
Ignis mekkota ![]()
JankaM Tak to syn to bral zodpovědně, sice byl ten lak občas i na prstech (mých), ale vcelku škodu nezpůsobil.
Akorát mě jednou maloval oči (každý jinak) a já na to zapomněla a šli jsme ven ![]()
continuity je to měkkota, na svoje si nikdy netroufl ![]()
Ignis mekkota jses ty, že nám nechceš přispět fotkama.
Ještě můžu vyfotit zátiší: přepravka na potraviny, šicí stroj a televize.
Ignis připomněla jsi mi, jak můj tatínek chodíval z práce na svačinu domů, teda do kuchyně, měl úřadovnu jen v jiné části domu (hájenka), a já ho během rohlíku a přečtení první strany novin učesala - několik culíčků s beruškami. Odešel tak zpět, mezi další hajné a lesní dělníky ![]()
continuity jo ták, tak já si to ještě rozmyslím ![]()
Pinot Noir tak to je ovšem vyšší level ![]()
Koukám v H&M na šortky. A hele, jedna modelka tam má přesně mou současnou postavu ![]()

Pinot Noir to je dobry![]()
Mam to ted stejne, tak se hned citim lip. Vcera jsem lustrovala slevy na reeboku, mela jsem v kosiku leginy a teplaky. Pak jsem si prave nad produktovkou rekla: nejses dvoumetrova osvalena cerna atletka, to si na doma nekupuj! Ale zas kdybych si nakoupila hafo teplaku na doma, tak tim bych nam urcite zaridila konec karanteny driv, nez by dojelo pepeelko![]()
Já se nedávno pokoušela něco najít na webu Zary.
Jejich produktové fotografie jsou prostě nej.

To je boží. Mně oblečení ze Zary vůbec nesedí, takže ani na web nikdy nekoukám. Takže to neznám! Asi se tam občas mrknu pro pobavení ![]()
Pinot Noir zjevne nesedi ani tem modelkam, maji co delat se nastelovat aby nebylo fakt nic videt![]()
Sweet Potato nejlepsi v te vode, premyslim co se prodava
plavky s dlouhym rukavem? nebo je to ta pani v satech vlevo, tesne pred utopenim nez ji vytahli a vyfotili podruhe? skoda, ze ji nezachranili;-))
viktorka_od splavu
A ta vpravo ji do té vody skopla!
To nejsou produktovky ze Zary, nýbrž Federální kriminální ústředna pátrá![]()
jerry nebo učebnice psychiatrie :)
Sweet Potato jasná věc! jerry ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články