Sweet Potato Ta vlevo je fakt strašidelná.
Čo vás dnes rozosmialo?
Sweet Potato Ta fotka vlevo mi pripomnela ten vtip, jak si muz necha pred svatbou usit sako na posledni chvili u levneho krejciho. Sako je cele krive, jeden rukav delsi. Tak krejci zenichovi rekne, at si stoupne sejdrem a zvedne jedno rameno, pak sako pekne sedi. Pak vyjdou novomanzele z kostela a kolemjdouci rekne druhemu: " podivej, mrzak se zeni" a druhy na to:" ale ma dobre usite sako"
edit: hrubka
Friga Jo, ten mám moc ráda![]()
Sweet Potato Ja ho mam taky moc rada! Jen jsem si ted vsimla hrubky!
Ja uz normalne zapominam psat cesky! ![]()
Sweet Potato mně ty fotky připomínají film Kruh , hlavně ta vlevo (i když ta holka ve filmu měla dlouhý černý vlasy) :-)
Magráta Samara! Brr.
Vyšpulený zadek Tonyho Starka aj. pin up Avengers- pouze na fb.
letfenixa Můj poloviční syn jako malý miloval růžovou a hrozně toužil po růžovém triku, ale maminka mu ho prý nechtěla koupit. Dneska je mu 18 a už si toto trapné období "nepamatuje". ![]()
Ale žena mého bratrance nechávala syna chodit do školky normálně v šatech a sukních. Má starší sestru a prostě chtěl. Musím přiznat, že ji svým způsobem obdivuju, ale koule bych na to neměla.
Teď nevím, jestli to bude fungovat. Sloniky
Sloníci jsou boží! ![]()
continuity Malí sloníci v malých bazéncích![]()
continuity ![]()
nejlepsi ten prvni, jak pak zdrha za mamkou... ![]()
Pavlena mě bavil ten, co lezl přes plot za ošetřovatelem.
continuity mazlíčci ![]()
jerry ježiš ![]()
jerry Díky ![]()
Garfie Ve školce se to ještě snese asi, horší by to bylo ve škole. Ale to ho snad přejde. Syn se taky vyžíval v různých převlecích ve školce, tedy ne holčičích. To byly někdy výmysly neuvěřitelný, obleky, kovboji, Michael Jackson, atentátník Kubiš v baloňáku, všechno už si ani nepamatuju
Ve škole ho to přešlo, teď už nosí nejradši tepláky a tenisky
Ale má pořád rád červenou a fialovou.
jerry To je skvělé!
continuity A sloníci ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články