Tohle mě dnes fakt rozesmálo Krocan vrací úder
Čo vás dnes rozosmialo?
Garfie tak som synovi kúpila ružové legíny s ananasmi, je nadšený a ja z toho, že mu nepadajú
letfenixa
Tak správně! To je aspoň genderově nezatížená výchova!!
Jinak tomu "mému" chlapečkovi už je 16 a žádné neblahé následky to na něm nezanechalo.
Yvraine popravdě.. Ja bych byla po....... strachy az za usima, vždyt je to pták jak hovado![]()
Yvraine rozesmálo? Mně přijde, že ten chlap se chová jak hovado. Měl sbalit fidlátka a vypadnout hned.
Pinot Noir on možná i chtel, ale otoc se takové oblude zady.
Já si vzpomněla jak nás na Ohri honily labutě, to taky není úplna sranda. Když člověk sedí v tý kánoi, je labut stejne velká jak on.
Ujížděli jsme, co nám síly stačily, ale stejně byla rychlejší, když chtěla.
Pinot Noir vždyť se snažil...
continuity kamarada nam sejmul beran, tyden lezel a hekal. Uz jsou z nej klobasky:D
continuity kamarada nam sejmul beran, tyden lezel a hekal. Uz jsou z nej klobasky:D
Chudák kamarád....
eM a beran týden ležel a hekal ![]()
continuity rasaNori snažil, ale co se dělo před tím jsme neviděly ;) Mně tyhle situace nepřijdou k smíchu, no. A těch zvířat je mi vždycky líto, všude se nacpou debilní golfová hřiště, sjezdovky a cyklostezky a pak lidi strašně čuměj, že si někde dovolilo být zvíře.
Pinot Noir to je jasné, jen to co bylo na videu jako ja bych se k nemu taky neotocila zady:)
eM :D
rasaNori mě napadl sousedův kohout, když jsem byla děcko, děsnej vztekloun to byl. Já se ptáků větších než sýkorka bojím ![]()
Prý chyba v Matrixu. ![]()
Bledule To je dobrý ![]()
a připomíná mi to situaci, kdy jsem si těsně před nástupem do nemocnice vzpomněla, že ten můj starej froté župan z koupelny asi nebude vhodnej a skočila jsem si koupit k vietnamcům nový, jen na ten účel. Měli jedinou barvu, takovou světlounce tyrkysovou ( možná to je ta tajemná "zelinkavá"
). A v tý nemocnici pak měli všechny stěny natřené přesně stejnou barvou. Takže ze mně byla vidět jen hlava ![]()
Oni teda v tomhle odstínu měli i ložní povlečení, oblečení personálu, no všechno. Takže jsem dres dobře zvolila
To byl maskáčový župan
.
continuity Ja se krocanu docela bojim. No a sambo jednou chytil labut....na hacek misto ryby. On neznalej, labut vterka, sezrala mu navnadu. Jesteze jsem tam nebyla, ja bych volala nejen zachranou stanici ale snad i sanitku, oboji pro tu labut. Nastesti se to obeslo bez zraneni, bylo to po te akci ,,stika,, takze uz nepouzival prorihroty. Ale pry byl dost zoufalej a jeste pobavil vsechny kolemjdouci.
Karja Sambo chytil takhle nutrii
pěknýho macka (příště ji prý přinese
). A po mě šel labuťák hodně vostře když jsem se učila na rychlostní kanoi.
Nejakej vyhlasenej labuťák bejval na Berounce, vodaci kvůli nemu přenášeli lodě
ja se jich fakt bojim, krocan je pták jak hovado, labuť jakbysmet, ony stačej naštvaný domácí husy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články