Karoleena To muselo být hezký :-) Já teda moc doufám, že akce už budou naživo, i když asi v omezeném množství. Onlinovku se mi teda moc uspořádávat nechce - i když by to teda bylo nepoměrně levnější ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Dnes mě při listování jedním katalogem s nesmysly upřímně rozesmála dekorace "Dráček na nafukovacím jednorožci". ![]()

Co si člověk asi tak šlehne, než vymyslí něco takového?
Pinot Noir
takové dráčky mají jedni sousedi na chalupě na plotě. Leží tam různých pozicích.
Pinot Noir skvělý
Me tyhle debilni katalogy baví prohlížet. Akorát teda už jsem dlouho žádný neviděla. Dřív mi občas něco přišlo poštou, ač js m tam nikdy nic nekupovala.
Pinot Noirtak zrovna moje dcera měla jisté období, kdy by na téhle bezva dekoraci trvala..! Ještě, že dodnes nemáme jezírko, kde by si dráček aktivně užíval dovolenou...![]()
Pinot Noir Ten je tak neuvěřitelnej, že jsem vážně zauvažovala o nákupu! Že bych ho nechala aktivně užívat dovolenou v sudu na dešťovku a chodila si tam zvedat náladu ![]()
A ještě plovoucího dráčka Ellu ![]()

notna tohle je obchod Velký košík. Koupila jsem tam v zimě nějaké svícny a od té doby mi chodí katalog. Mě to taky baví prohlížet, dám si kafe a někdy se fakt zasměju.
. Ale všechno není úplně blbé, mám odtud i to pítko, líbily se mi i nějaké květináče... Ale ty dekorace, to někdy fakt čumím. Plovoucí dráček Ella byl hned na vedlejším obrázku andulka01 ![]()
Pinot Noir Ne, nevlezu na ty stránky ![]()
Pavlena Taky si živě dovedu představit období, kdy by dcera po drakovi velmi toužila ![]()
notna na webu to stejně vůbec nemá ten efekt! To chce ten papír a kafe ![]()
Pinot Noir No, já to tak myslela, že bych si objednala katalog ![]()
Rozesmály mě Monkey Business a jejich oděvy s parazity
. Asi je to staré, ale já to viděla až teď.

andulka01 ti plovoucí dráčci jsou super, tady to vidím na sud... ach jo Pinot Noir
Pinot Noir jako komu tím prospěješ? ![]()
(katalog sem si nechala poslat)
Pinot Noir geniální! Taky nám občas přijde podobný katalog a to je studnice zázraků. Už dlooouho plánuju tátovi koupit nějakou solární husu nebo odpuzovač hmyzu ve tvaru surikaty, on má tak vymazlenou zahradu, že by to určitě ocenil. A vždy před naši nahlášenou návštěvou by chudák hledal, kam tu hrůzu založil, aby ji mohl vrátit na místo ![]()
Malenge ježiš, ty surikaty se svítidly místo očí tam taky bývají ![]()
andulka01 Pinot Noir Tak dik! Sud na destovku mame, jeste jsem to neobjednala, ale jenom proto, ze se nemuzu rozhodnout mezi plavajici Ellou a drackem na jednorozci
.
Já vlastně nevím, kam to napsat, ale asi sem. Manžel se dnes vrátil z tenisu a jelikož mají ve zvyku si občas dát pár piv, vrátil se pod vlivem. A protože jsem mu lehce vyčinila, že je čtvrtý večer po sobě v hospodě, tak z nějakého nepochopitelného důvodu - asi v opilecké pýše - ho napadlo uklidit kumbál na půdě. Naštěstí jsem zrovna odcházela pryč a u zbytku příběhu jsem nebyla. Zkrátím to. Uklízecí anabáze začala a skončila tím, že manžel zakopl a spadl na 100 litrový pytel polystyrenových kuliček. Jo, těch polystyrenových kuliček. Ty jsou teď snad po celém městě. Nevím jak je to možné, ale jsou všude na silnici před domem a je jich plná zahrada. Asi jak se snažil odnést je do popelnice. Když jsem se po třech hodinách vrátila domů, manžel pořád ještě luxoval a vypadal, že každou chvíli zkolabuje nebo se aspoň rozbrečí. Já jsem rychle sbalila bezprizorní dítě a zapadla s ní do postele. Škody ohledám zítra.
bram díky za sdílení, takhle jsem se už dlouho nezasmála :-)
bram Hahahaha, hele a na co tam máte ty kuličky? To je fakt pozůstatek po té výplní do kojiciho polštáře? Takové množství
bram teď nevim jestli mám litovat tebe nebo jeho![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje