bram Co takhle je postříkat něčím lepivým? ![]()
Lak na vlasy?
bram Co takhle je postříkat něčím lepivým? ![]()
Lak na vlasy?
bramTo vás teda lituju
. Jednou jsem se snažila doplnit je do sedáků, které mají kluci v pokoji. Byl to fakt boj. Mít je po celém bytě musí být peklo. No ale jinak mě to též pobavilo
.
Před pár lety jsme koupili vnukovi sedací vak a navíc k němu ty kuličky. Kdyby se používáním slehl. No dcera nikdy nepristoupila na doplnění. Myslím, že nahradni kuličky neopustily garáž.

zalando a jejich představy o proporcích.. ![]()
Ounz Cooooo?![]()
Ounz to ma byt zivej clovek? ![]()
Kokoska Sweet Potato
Holt chtěli ušetřit..no ale má to tam takhle myslím jen jedna značka, ovšem tenhle střih kalhot to mimořádně zdůraznil
Já jen přemejšlím, jestli vyfotili stojíci ženu a na tu v pc postupně 'montujou' kalhoty, nebo jestli položili na zem kalhoty a triko, vyfotili a pak k tomu v pc přimontovali dvě ruce ![]()
Ounz vypada to, ze b) je spravne ![]()
Ounz Ty gatě jdou určitě na dračku.
Ty gatě jdou určitě na dračku.
No jistě...tahle v nich vypadat chce přece každá![]()
V Zaře asi angazovali nejakou pletarskou maniacku

Modely a la Dopleta 1976![]()
Chcete byt modelka? ![]()
To je fakt produktovka, zadne Kriminalni ustredna hlasi hruzny nalez!

jerry uz vidim ulice narvane podobnymi skvosty
bram já jsem si po dlouhý době otevřela todle vlákno a ani se nemůžu smát, jak si představím tu hrůzu ![]()
Byla bych ti bývala poradila, že vodu rozhodně ne, ale už jste na to asi přišli sami ![]()
Je to 4,5 roku od mojí příhody, bydlíme v jiným bytě a z vysavače se ještě stále občas vysype nějaká kulička...
Kokoska Nejen Zara. Ale mně se to asi i líbí (kalhoty teda nee)

To je fakt produktovka, zadne Kriminalni ustredna hlasi hruzny nalez!
Na Zaru ještě málo zelená![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.